2015. ápr 18.

Sengyou Shufu Tantei /Watashi wa Shadow (J-Dorama 9 ep)

írta: Aldaril
Sengyou Shufu Tantei /Watashi wa Shadow (J-Dorama 9 ep)

sengyou_shufu_tantei-watashi_wa_shadow.jpg

Nagyon belelkesedtem Fukada Kyoko téren, plusz lelkes Fujiki Naohitó “fan” is vagyok, gondoltam akkor ez a sorozat biztos jó lesz. Hát, nem! Csak a szokásos bugyuta Japán sorozatot sikerült kihozniuk belőle. Egyszer nézhető, néha erősen olyan érzettel, hogy akkor is minek. Persze nekem elég volt a két főszereplő, de ez nem biztos, hogy mindenkinél így van.

Serina (Fukada Kyoko) és Takefumi (Fujiki Naohito) két éve házasok. A nő az árnyéka lett a férjének, annak minden jó és minden rossz tulajdonságával. Olyan szinten csak a férje körül forog az élet, hogy azzal szinte megfojtja a férjét, így nem csoda, hogy Takefumi egyre inkább közömbössé válik a feleségével szemben, annak ellenére, hogy amikor összeházasodtak teljes szívéből szerette a nőt. Ráadásul Takefumi főnöke kikezd a férfival, és a nő közeledését a férfi pozitívan fogadja. A főnökasszony felfogad egy magánnyomozót, Jinnai Harukit, hogy találjon valamit Serinával szemben, amivel ráveheti Takefumit, hogy elváljanak. Végül Serina önhatalmúlag úgy dönt, hogy a nyomozóirodában fog dolgozni, hogy megerősödjön az önbizalma, és visszaszerezze a férje szerelmét. Idővel valóban sokat változik, egyre jobban alakul a férjével a kapcsolata, viszont Haruki is kezd beleszeretni.

Mikor Takefumi veszélybe kerül a munkahelyén, Serina mindent megtesz, hogy segítsen a férjén, és végül sikerül is megmentenie Haruki segítségével.

Csak azoknak ajánlom, akik bírják az ügyetlen bukdácsolást, és nem folyton az jár a fejükbe, hogy, hogy élhet valaki ilyen szemellenzővel egy másik emberért. Persze, ahogy Serina önbizalma egyre nagyobb lesz, a helyzet sokat javul. Mindenesetre, ha kimaradt volna az életemből, nem kellene kardba dőlnöm.

Részemről nem érte meg a fáradságot, hogy magyar feliratot keressek. ごめん

 

Szólj hozzá

dorama j dorama Fujiki Naohito Fukada Kyoko