2014. feb 25.

Bride of the Century (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Bride of the Century (K-Dorama 16 ep)

831c25adea.jpg

Attól félek ezzel is úgy fogok járni mint a Heirsel. Többet várok tőle, mint amilyen lesz, na, de kit érdekel ha Hongki játszik benne. Pedig még csak jól sem áll neki a szerep. :D

 

Az első két rész után egészen jónak tűnik. :)

Csak, hogy ne maradjunk zene nélkül. Megnéztem, ugyanaz a szöveg, igaz, hogy Hongkié kissé megkurtítva. :)

 


Itt a teljes változat Hongkitól.

Félidőnél tart a sorozat, eddig csak annyit, hogy teljesen beleszerettem. Nem tudom, hogy néztem e már valamit úgy, hogy nem bírom kivárni az angol feliratot, hanem megnéztem a raw-ot, aztán az angol feliratosat, és nagyon nehezemre esik kivárni, hogy kész legyen a magyar felirat, de biztos, hogy úgy is megnézem. Aztán ez is bekerül a soha le nem törlöm a gépemről kategóriába.

Sajtótájékoztató. :)

 

A jövő héten vége lesz. Ez volt az egyetlen jó a hét elejében. Utána megint utálni fogom a hétfőt.

Vége van. Az egyik szemem sír a másik nevet. Igazából mindegyik sír, annak ellenére, hogy a vége olyan semmilyen volt. Jobban is megerőltethették volna magukat. Ennek ellenére Hongki nagyon fog hiányozni, még akkor is, ha valljuk be őszintén ez a szerep nagyon nem állt jól neki. Egyszerűen nem olyan az arca amivel flegma, és lekezelő tudna lenni. Nagy bánatom az, hogy olyanokat lehet hallani, hogy többet nem akar firs lead lenni!!! Hát, csak akarjon. Mi az, hogy nem? Még a végén elsírom itt magam.

Na Doo Rim (Yang Jin Sung) és Jang Yi Kyung (Yang Jin Sung) teljesen egyformák, azt leszámítva, hogy az egyikük egy szegény halászlány, aki a nagyanyjával él egy halászfaluban, a másik pedig egy szöuli építési vállalkozó cég tulajdonosának elkényeztetett lánya. A vállalkozás azonban a csőd szélén áll, az egyetlen reményük az, hogy házasság révén felkarolja őket a Taeyang cégcsoport, és anyagi biztonságot nyújt számukra. Az egyetlen bökkenő csak az, hogy a Taeyang családról az a hír járja, hogy az elsőszülött fiú első feleségét, a családot védelmező szellem megöli, így Yi Kyungnak nem fűlik nagyon a foga a férjhezmenetelhez, inkább meglép, ezzel viszont veszélybe sodorja a családi vállalkozást. Hogy időt nyerjenek megkérik Na Do Rim-et, hogy időlegesen helyettesítse a lányt a vőlegénye Choi Kang Joo (Lee Hong Ki) előtt, és a dolog olyan jól működik, hogy a jéghideg Kang Joo emberbarát lesz, és teljesen belehabarodik a lányba, így aztán nagy arculcsapás mikor kiderül, hogy a nő, akit teljes szívéből szeret, tulajdonképpen csak kihasználta.

Zseniális Yi Kyung és Kang Joo anyja közötti taktikai háború. Mind a két nő negatív karakter a történetben, igazából nem nagyon tudtam eldönteni, hogy melyiküket utáljam jobban, de az biztos, hogy nélkülük fele ennyire sem lett volna izgalmas a történet. A történetben talán van egy-két buktató, mert az egy dolog, hogy  Yi Kyung az első cserét nem veszi észre, hiszen ki nem állhatja a menyasszonyát, de az már egy kicsit zavart, hogy amikor a két nőt visszacserélték, csak erős rávezetéssel jött rá, hogy valami nincs rendben. Ezen kívül az is furcsa volt, hogy Yi Kyung bátyja beleszeretett Doo Rimba. Lehet, hogy csak én vagyok vele így, de nehezen tudom elképzelni, hogy valaki egy olyan nővel szeretné leélni az életét, aki teljesen úgy néz ki, mint a húga. A végével meg szerintem egyszerűen nem foglalkoztak. Ettől függetlenül, bár lehet, hogy csak az elvakult Hongki mániám miatt, de simán bemasírozott a kedvenc kategóriába. 

Szólj hozzá

zene kedvenc dorama k dorama Lee Hong-Ki Yang Jin-Sung FT Island