2015. jún 30.

Sophie's Revenge (CN- Movie)

írta: Aldaril
Sophie's Revenge (CN- Movie)

sophie.jpg

Ez tipikusan a van, de minek kategória. Ráadásul So Ji-Subot is szinkronizálták kínaira, ami nem lenne akkora gáz, ha jó hangot adtak volna neki, tekintve, hogy a szentem nem beszél kínaiul. De annyira hozzá nem illő volt a szinkronhangja, hogy szinte már fájt tőle a fejem. És nem is volt túl nagy a szerepe. Mondjuk ebben a filmben annyira ez nem gáz.

Sophie (Zhang Ziyi ) egy sikeres képregény rajzoló, aki beleszeret egy orvosba, és el is jegyzik egymást. Mar javában készülődnek az esküvőre Jeffel (So Ji-Sub), mikor a férfi beleszeret egy új betegébe, a híres színésznőbe, Annába (Fan Bingbing). Az esküvőnek annyi, Sophie pedig bosszút esküszik.  A bosszújához társat is talál Gordon (Peter Ho) személyében. Az a hír járja, hogy a fotóst nem is olyan régen dobta a színésznő. Sophie bármivel próbálkozik, hogy visszaszerezze hűtlen vőlegényét, semmi sem működik, közben pedig Gordon cinkosból felvigyázóvá lép elő. Inkább felügyeli a lány csetlés-botlását, és vigyáz rá, mint segédtársként tevékenykedik. A végső próba Jeff visszaszerzésére egy kiállítás fogadása lenne, ahol Gordonnak azt kellene eljátszania, hogy Sophie barátja. A terv úgy tűnik sikerül, Jeff féltékeny Gordonra, csakhogy Gordon meggondolja magát, és nem hajlandó segíteni Sophie-nak a tervében, inkább bevallja neki, hogy szerelmes belé. A fogadáson aztán megjelenik Anna is, és az is kiderül, hogy Gordon és Anna nem volt szeretők, hanem testvérek, és Gordon eredetileg azért volt Sophie mellett, hogy figyelje a lány minden lépését.

Szerintem nem érte meg a ráfordított időt. Ha valakinek nagyon kell van hozzá magyar felirat. de én nem tudtam rendesen összefűzni, és nincs is kedvem újra megkeresni, honnan töltöttem le. A film pedig letölthető.

 

Szólj hozzá

movie Zhang Ziyi So Ji-Sub Peter Ho cn movie dorama