2014. júl 27.

You are all surrounden (K-Dorama 20ep)

írta: Aldaril
You are all surrounden (K-Dorama 20ep)

yaas.jpg

Végre. Olyan rég vártam már arra, hogy minden a helyén legyen. Általában Lee Seung-Git nem nagyon szeretem, mert mindig valami hősszerelmes szerepben látom, pedig szerintem nem illik hozzá a szerepkör. Bezzeg ez! Nagyon szerettem. De nem csak őt, hanem mindenkit. Nagyon eltalálták a szereposztást, és a történet is jó volt. Az egyetlen problémám az volt, hogy Lee Yi-Kyungnek több szerepet is adhattak volna. Nem feltétlenül a színésznek, hanem a karakternek. Szeretem az idióta szereplőket. Nagyon fel tudnak dobni egy történetet.

Adott négy újonc, akik bekerülnek a rendőrségbe egy olyan veterán nyomozó, Seo Pan-Seok (Cha Seung-Won) keze alá, aki nem akar újoncokat pesztrálni. Ha ez még nem lenne elég, a négy újonc közül mindenkinek elég érdekes oka van annak, hogy ott van, ahol. Park Tae-Il ( Ahn Jae-Hyeon) azért, mert szórakozni akar, és a nyomozóság érdekesnek tűnt, Eo Soo-Sun  (Go Ara) azért, mert a rendőrségen a nyomozóknak van a legmagasabb fizetésük, Ji Kook (Park Jung-Min) azért, mert a forgalomirányítóknál éppen nem volt felvétel, Eun Dae-Koo (Lee Seung-Gi) egyszerűen nem hajlandó megmondani, hogy miért van ott. Ráadásul Eo Soo-Sun nő. Nem túl jó kezdet. Sok a baklövés, sok a szívatás, mind a véletlen, mind a szándékos, de valahogy mindig sikerül megoldaniuk a problémákat, és így vagy úgy jól jönnek ki a dologból.

Seo Pan-Seok múltjában egyetlen folt van, egy iskolanővér gyilkossága. Emiatt az ügy miatt vesztette el a fiát, a nővér is meghalt, akinek tanúskodnia kellett volna egy diáklány gyilkossági ügyében, de nem tudta megvédeni, ahogy ígérte, ráadásul a nővér fia is eltűnt. A srác egyébként egy árvaházban kötött ki, ahol egy titokzatos támodoató segíségével végül nyomozó lett belőle. A fiú egyetlen célja az volt, hogy Seo Pan-Seok nyomozócsapatába kerüljön, és bosszút állhasson rajta, akit felelősnek tart az anyja haláláért. Ő Eun Dae-Koo. A dolgok azonban soha nem egyszerűek, és lassan kiderül, hogy nem is azok vannak a gyilkosság hátterében, akiket eredetileg gondoltak, hanem sokkal magasabb helyről mozgatják a szálakat, így az igazi tetteshez nagyon nehéz hozzáférni.

Van hozzá minden mint a bucsuban. Angol, letölthető változat, és magyar felirat. Jó szórakozást!

Szólj hozzá

dorama k dorama Lee Seung-Gi Cha Seung-Won Lee Yi-Kyung Ahn Jae-Hyeon Go Ara Park Jung-Min