2014. jún 17.

The Prime Minister and I ( K-Dorama 17 ep)

írta: Aldaril
The Prime Minister and I ( K-Dorama 17 ep)

prime minister.jpg

Ezt a sorozatot, amikor ment, nagyon meg akartam nézni, csak szeretem megvárni, amíg lemegy az összes rész egyben, és utána tartani egy maratont. Ez idő alatt, persze találtam valami mást, amit meg akartam nézni, aztán megint valami mást, és így tovább, úgyhogy most jutottam el oda, hogy akkor is megnézem. Kár volt. Az egyetlen vicces Lee Bum Soo volt egy ilyen hősszerelmes szerepben. Egyébként a szokásos Hamupipőke történet. Nem is túl jó változatban. A leginkább azt utálom, hogy kezdetnek csinálnak egy viszonylag életrevaló, önálló, belevaló főhősnőt, aki szép lassan belesimul a síró, pityogó sémába. Itt sem volt más a helyzet. Viszont ez volt Yoon Shi Yoon utolsó sorozata a bevonulás előtt, úgyhogy mindenképpen meg kellett nézni.

Nam Da Jung (Im Yoon Ah) egy pletykalapnál riporter, akit ráállítanak, hogy minél többet tudjon meg Kwon Yul (Lee Bum Soo), a leendő miniszterelnök, és annak titkárnője közötti kapcsolatról. A lány véletlenül kerül kapcsolatba a férfi kisebbik fiával, viszont a találkozásukat félreértik, így, hogy a gyerekét megvédje a zaklatástól egy játszótéren megfenyegeti a lányt, hogy hagyja békén a családját. Csakhogy nem Da Jung az egyetlen, aki Kwon Yul után leskelődik, és lefényképezik őket, de a testhelyzet olyan mintha szeretők lennének. Bár a titkárnő mindent megtesz, hogy meggyőzze Kwon Yult, hogy mentse magát a lány megvádolásával, de ez a megoldás nem egyezik a férfi eleivel, ezért inkább feladná a karrierjét, mintsem tönkretegye egy ártatlan személy életét. A beszélgetést a lány véletlenül meghallja, és úgy dönt, segít a férfinek, ezért a sajtótájékoztatón, amit a kép miatt tartanak, azt mondja, hogy ők ketten szerelmesek egymásba. Viszont a leendő miniszterelnöknek nem lehet egy amolyan futó kalandja, és a lány apja is haldoklik, viszont az öreg utolsó kívánsága az, hogy a lányát még férjhez tudja adni, tehát az adott szituációban az tűnik az egyetlen megoldásnak, hogy összeházasodnak, még akkor is, ha ez a férfinek nem nagyon tetszik. Kwon Yul három gyereke hamar elfogadja, a melegszívű, barátságos lányt, aki mindent megtesz, hogy jó anya és feleség legyen, csakhogy kiderül, hogy a férfi halottnak hitt felesége tulajdonképpen él, így a kettejük kapcsolatának egyáltalán nincs jövője, még akkor sem, ha a férfi, akkor sem fogadná vissza a volt feleségét, ha nem lenne szerelmes Da Jungba.

Kihagyható. Viszont Lee Bum Soon fellelkesedve letöltöttem az Irist. Azt is már régóta meg akarom nézni, bár csak a második évadban szerepel.

Magyar felirat, és le is tölthető.

Szólj hozzá

dorama k dorama Yoon Si-Yoon Lee Bum-Soo Im Yoon-Ah Yoo Shi-Yoon