2014. ápr 29.

My Paparotti (K-Movie )

írta: Aldaril
My Paparotti (K-Movie )

my paparotti.jpg

Valahogy a filmeknél mindig úgy érzem, hogy nem rossz, de valami hiányzik. Itt is ez volt az érzésem. Valami hiányzik. Ettől függetlenül érdemes volt megnézni, még úgy is, hogy megint hajnali fél kettő volt mire lefeküdtem. Egyébként meg voltam vele lőve rendesen, mert online nem találtam meg sehol, még szerencse, hogy le lehetett tölteni. Magyar felirat nincs hozzá, vagyis nem is kerestem, de az angolt szépen hozzápárosították. Szeretem az ilyet.

Sang-Jin (Han Suk-Kyu) valamikor ígéretes operaénekes volt, aki világhíres is lehetett volna, ha nem kell a hangszálait megműteni, egy tumor miatt, ami természetesen kettétörte a karrierjét. Hogy mégis el tudja tartani a családját, egy művészeti középiskolában tanít. Egy nap véletlenül nekimegy egy autónak, amiből 3 maffiózó pattan ki, és nem túl barátságos módon adják tudtára, hogy nem veszik jó néven a történteket. Végül kiszáll az autóból egy fiatal srác, Jang-Ho (Lee Je-Hoon) is, aki közli a férfiakkal, hogy vegyék el egyszerűen Sang-Jintól az autója kulcsát és menjenek. Legközelebb ők ketten az iskolában találkoznak, ugyanis kiderül, hogy Jang-Ho, Sang-Jin iskolájában fog tanulni, miután már több helyről is kirúgták a bűnöző életmódja és a viselkedése miatt. A kapcsolatuk nem jól indult, Sang-Jin nem is hajlandó Jang-Hoval foglalkozni, mondván, hogy a fiú nem veszi komolyan az éneklést, de a véleménye abban a pillanatban megváltozik, amint meghallja a srácot énekelni. A fiú tehetsége egyértelmű, hogy nem mehet veszendőbe, így elkezdenek felkészülni az ország leghíresebb versenyére, de a fiú életmódjával lehetetlen énekesi karriert építeni. A bűnözök világából viszont egyedül a halál jelenti a kiutat.

Nem lett kedvenc, de mindenképpen az érdemes megnézni kategória, viszont a témából adódóan opera betétek vannak benne, igaz nem vitték túlzásba. Sőt szerintem lehetett volna több is belőle.

 

Szólj hozzá

movie k movie Kang Sora Han Suk-Kyu Lee Je-Hoon