2014. ápr 10.

Emergency couple (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Emergency couple (K-Dorama 16 ep)

em coup.jpg

Ennek meg suttyomban vége lett, amíg a Bride of the Centuryval meg az Ugly alerttel voltam elfoglalva, így az a kellemes meglepetés ért, hogy az utolsó 4 részt egyszerre tudtam megnézni, nem kellett tűkön ülve várnom, hogy elteljen egy hét. Mondjuk nem is akartam felkelni a székből az alatt a négy óra alatt egyszer sem. :)

Annak ellenére nagyon tetszett, hogy Choi Jin Hyuknak nem igazán áll jól ez a gombafrizura. Apróság. El lehet nézni. Tele volt poénokkal, kisebbekkel nagyobbakkal, de mindnek megvolt a helye, bár a legkirályabb jelenet kétség sem férhet hozzá, Oh Jin Hee és Gook Chun Soo (Lee Pil Mo ) ágyjelenete volt. Dőltem a nevetéstől. Nem itt először, és nem is utoljára, de a legjobban.

Oh Jin Hee (Song Ji Hyo) és Oh Chang Min (Choi Jin Hyuk) házasok voltak egy évig, de kölcsönösen kikészítették egymást, így a házasságuknak elég csúnyán lett vége. Hat év múlva egy esküvőn találkoznak újra, és a régi emlékek miatt ez a találkozás sem túl sikeres, ezért Jin Hee dühében és csalódottságában eszméletlenre issza magát, és kórházban ahol kezelik lehányja a kezelőorvosát. A fekete leves azután jön, hogy másnap kiderül, hogy abba a kórházba vitték, ahol kezdenie kell az orvosi gyakornokságát, Chang Minal tölti a gyakornokságát, és ráadásul a kezelőorvos, akit lehányt a főnöke. Nem túl ígéretes a kezdet, arról nem is beszélve, hogy ők ketten lényegesen idősebbek a többieknél. Chang Min eredetileg orvosnak tanult, de a házassága miatt otthagyta az iskolát, és gyógyszerügynök lett, amit az anyja nem tudott megbocsájtani, hiszen a fiú több generációs orvos családból származik, Jin Hee dietetikusnak tanult, de nem tudott munkát találni magának. A válás után, hogy bebizonyítsa magának, hogy ő is ér valamit, és, hogy rájöjjön, hogy mi olyan jó az orvosokban, a volt apósa segítségével nagy nehezen bekerült egy alacsonyabb szintű orvosi egyetemre, de a tudása, vagy inkább az önbizalma igencsak a többiek szintje alatt van. Nem elég, hogy az első benyomás rosszul sikerül, hogy a volt férje mindenképpen el akarja tüntetni a csoportból, de az elején még szakmailag is nagyon gyengén teljesít. Aztán szép lassan kezd belerázódni az orvosok életritmusába, és bár bizonytalan, de odaadó orvos lesz belőle, aki nem foglalkozik magával, mindig a betegek legfontosabbak. Mivel a főnökének is fontosabbak a betegek a saját egészségénél, ők ketten egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és a férfi szép lassan beleszeret. Közben természetesen előjönnek a rossz emlékek mellett a Chang Minal töltött idő szép emlékei is, és bármennyire szeretné elfelejteni a férfit, a szíve mégsem képes elengedni őt.

Kedvenc. Egyértelműen.

Magyar felirat, letölthető, talán fent lesz az indán teljesen, és egyben is megnézhető angolul. Lehet választani bőséggel.

Szólj hozzá

kedvenc dorama k dorama Choi Jin-Hyuk Lee Pil-Mo Song Ji-Hyo