2014. már 18.

Fated to love you (TW-Dorama 24 ep)

írta: Aldaril
Fated to love you (TW-Dorama 24 ep)

fated-to-love-you-taiwanese-drama-english-subtitle-c2e2c.jpg

Alapvetően az ötlet nem volt rossz. Nem az a lényeg, amíg eljutnak az ágyig, hanem ami utána történik/het. Először tetszett, aztán nem, aztán arra jutottam, hogy elmegy. Egy kicsit sok volt a kínlódás, és az én ízlésemnek kicsit sok mindent emeltek át a manga elemeiből. Szóval összességében nem volt jó.

Chen Xin Yi (Chen Qiao En) az a fajta, akit mindenki kihasznál, és ő ezt teljesen természetesnek is veszi. Hogy mentse emiatt tönkremenni készülő kapcsolatát befizet egy luxus hajóútra, ahol a barátja természetesen az első pillanatban egy másik nőhöz szegődik, azzal sem törődve, hogy a lány nem igazán érzi jól magát. Xin Yi végül bevesz egy gyógyszert, és félkómásan visszamegy a kabinjukba, ahol elalszik az ágyon, amíg a barátját várja. Mikor a srác később megérkezik, egy szenvedélyes éjszakát töltenek el együtt, csak reggel derül, ki, hogy nem azzal, akivel szerettek volna, ugyanis a lány véletlenül Ji Cun Xi (Ethan Ruan) kabinjába ment be. A férfi a menyasszonyát várta a hajóra, és benne is csak reggel tudatosul, hogy a menyasszonya ismét felültette. A nagy ijedelem, és kavarodás után abba maradnak, hogy egy szerencsétlen baleset történt csak, és mindenki megy a maga útján, csakhogy kiderül, hogy a lány terhes lett. Azt hihetnénk, hogy ez egy probléma, de Cun Xinek már gondoskodnia kellett volna örökösről, csakhogy mivel a barátnője, mindig kihúzza magát a házasság és a gyerekszülés alól, így a gyerek Cun Xi családjában nem átok, hanem áldás, még akkor is, ha teljesen véletlen. Így kerül Xin Yi a családba, a nagymama teljes odaadása, és pátyolgatása alá, és hiába tűnik fel ismét a férfi barátnője, úgy tűnik, nem kerül ismét képbe, egészen addig a balesetig amíg Xin Yi el nem veszíti a babát.

Lehet, hogy az nem tett jót, hogy közben olvastam a mangát is, de valahogy egy idő után az egész sorozat érdektelenné vált.

Szólj hozzá

dorama tw dorama Chen Qiao En Ethan Ruan