2014. jan 26.

Just You (TW-Dorama 21 ep)

írta: Aldaril
Just You (TW-Dorama 21 ep)

just you.jpg

Olyan régen néztem ezt már azt a sorozatot, hogy nem is emlékszer igazán. Azt sem tudom, egyáltalán hogy bukkantam rá. Lehet, hogy két énekes főszereplése leülteti a tajvaniakat, a tv elé, de, hogy őszinte legyek egy kellemes lanyha időtöltésnél nem volt több. Nem volt bennem az a késztetés, hogy márpedig ezt most én egy seggel végigülöm.

Cheng Liang Liang (Guo Xue Fu) békésen éli napjait, míg egyszer megjelenik egy pasi a  házában, hogy ő az új tulajdonos, és a lány azonnal költözzön el. Liang Liangnak azonban érvényes szerződése van, így nem hajlandó mozdulni, amíg az le nem jár. Ha ez még nem lenne elég a munkahelyen is új főnök van, aki mint kiderül ugyanaz a férfi. Qi Yinek (Aaron Yan) az első főnöki teendője, hogy kitesz  a faliújságra egy papírt, miszerint a munkahelyi szerelmi kapcsolat tilos, és aki a szabályt megszegi, azonnal elbocsájtják. Mivel két kollégája éppen eljegyezte egymást, és a tiltás értelmében kénytelen szakítani, ha meg akarják tartan a munkahelyüket, Liang Liang legfőbb célja az lesz, hogy elcsábítsa Qi Yinekt, így lekerüljön a tiltás a falról, csakhogy a lány nem túl ügyes a csábításban, Qi Yinek pedig nem véletlenül tette ki azt a papírt.

Igazából két idol főszereplésével, még színészi játéktól sem lehet túl sokat várni, cserébe jól mulattam a pasik égnek zselézett viszonylag hosszú haján. Érdekesség lehet, hogy Guo Xue Fu most kezdett bele a Super Junioros Heechullal az onscreen házaséletébe.

Szólj hozzá

dorama tw dorama Guo Xue Fu Aaron Yan