2013. jún 16.

My girl (K-Dorama16 ep)

írta: Aldaril
My girl (K-Dorama16 ep)

-my-girl.jpg

Azt hiszem az, hogy valami jó, vagy nem az ez első percek után eldől. Ez például a nagyon jó kategória. Nem kedvenc, de mindenképpen nagyon jó, mert nem az unalomig megszokott sémákkal építkezik, és egy bizonyos sorozatszám után, bármilyen apró változtatás szórakoztató tud lenni.

Nem sűrűn, de néha igen is azt érzem, hogy egyes embereknél bűn a két éves katonai szolgálat. Ilyen volt Hyun Bin, és ilyen Lee Joon-Gi. Ettől a sráctól( na jó a maga 31évével azért a srác koron már túl van), vagyis ettől az embertől akárhányszor látom összeszorul a gyomrom. Nem sok színész van, aki azt váltja ki belőlem, hogy most azonnal keresni egy képet, bevágni háttérképnek, és soha többet nem megnyitni semmi programot, de ő képes volt ezt elérni. Mindent tud, amit egy Flower boynak tudnia kell, bár ehhez a kategóriához talán most már kissé öreg. Mindenesetre a Virgin Snowban, a Fly, Daddy, Flyban, az Arang and the Magistrateban és itt is hajlamos voltam az ő jeleneteinél nem, a történettel foglalkozni, csak bámultam ki a fejemből, aztán, hogy értsem is mi történik megnéztem a jelenetet még egyszer. És sűrűn volt, hogy még egyszer. Az ilyen embereket tényleg bűn eldugni a katonaságban. Egyetlen előnye az volt, hogy levágták a  haját. Így sokkal jobb. Minek egy ilyen fejet eldugni a hosszú haj alá? Egyébként a Virgin Snow még egy igen jó kis film is. Mindegykinek csak ajánlani tudom.

Az emberek sokféleképpen kerülhetnek rokoni kapcsolatba egymással. A legkézenfekvőbb a születés, aztán ott van a szülők újraházasodása, esetleg a saját házasság. Joo Yoo-Rin (Lee Da-Hae) és Sol Kong-Chan (Lee Dong-Wook) szerződésből lesznek rokonok. Átverésből. Igaz, hogy a jó ügy érdekében, de akkor is átverésből. És mint ilyen nem sok esélyük van. Most nézem, hogy mind a három főszereplőnek Lee a vezetékneve: Lee Dong-Wook, Lee Da-Hae, Lee Joon-Gi. Persze a Lee ott nem egy ritka vezetéknév, de akkor is vicces.

Sol Kong-Chan nagyapja haldoklik, mert nem tudja megbocsájtani magának, hogy házassága miatt kitagadta a lányát, aki aztán japánban elvesztette az életét. Volt ugyan egy lánya, de képtelenek megtalálni. Joo Yoo-Rin hazugságokból él, és nagyon jól csinálja. Na jó, nem abból él, de ha úgy hozza a sors könnyen, szemrebbenés nélkül, és nagyon jól hazudik. Mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül. Sol Kong-Chan gazdag, Joo Yoo-Rin viszont a svindler apja miatt folytonos szegénységben él, mert az apja minden pénzüket eljátsza. Ha már úgy hozta az élet, hogy ezek ketten találkozzanak, azért, hogy a nagyapját megmentse Sol Kong-Chan, alkalmazza a lányt, hogy bújjon egy darabig az elveszett unoka szerepébe, csakhogy a lány túl jól teljesít, és ott ragad a családnál. A kapcsolatot viszont nem nézi jó szemmel sem Kim Se-Hyun, Sol Kong-Chan volt barátnője, sem Seo Jung-Woo (Lee Joon-Gi) Kong-Chan barátja, és rokona. Mivel nagyapi egészsége, miután meglett az unokája, rohamos javulásba kezd, elkezdődik a versenyfutás az idővel, hogy az igazi unokát még azelőtt találják meg, hogy Yoo-Rint hivatalosan is bejelentik örökösként. Csakhogy a megoldás túlságosan is ott van az orruk előtt, és mint tudjuk a fától nagyon nehéz látni az erdőt.

A teljes sorozat magyar felirattal online a Sekai FS jóvoltából. A minőség nem a legjobb, de megszokható. Akinek nem tetszik , nézze angolul. :)

Szólj hozzá

dorama k dorama Lee Da-Hae Lee Dong-Wook Lee Joon-Ki