2012. nov 20.

My fair Lady "Take care of the young Agasshi" ( K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
My fair Lady "Take care of the young Agasshi" ( K-Dorama 16 ep)

Egy újabb Yoon Eun-Hye gyöngyszem. Komolyan mondom lassan ott tartok, hogy le a kalappal előtte. Kezdem várni, hogy az I Miss You olyan állapotban legyen, hogy folyamatosan nézhető, és nem kell hétről hétre várni, hogy mikor lesz már folytatás. Igaz, hogy Park Yoo-Chuntól kicsit tartok. Nem feltétlenül a színészi teljesítménye tette híressé. Ettől még persze simán lehet jó a film.

Kang Hye-Na egy unatkozó milliárdoscsemete, aki azzal tölti mindennapjait, hogy mindenkit lenéz. Seo Dong-Chan (Yoon Sang-Hyun) egy virágboltban dolgozik, de lényegében kiskutyán kívül már minden volt. Azért, hogy édesanyja kórházi számláját ki tudja fizetni, nem számított neki milyen munkát kellett elvállalnia, és még így is uzsorakamatot kellett felvennie. Az élet úgy hozta, hogy Seo Dong-Chanból Seo komornyik lesz Kang Hye-Na mellett, a lány nem kis bánatára. Ahogy múlik az idő egyre jobban megismerik egymást majd egymásba is szeretnek. Csakhogy a férfi múltja és társadalmi helyzete, nem engedi meg, hogy a lány társává váljon, még akkor sem, ha mindenki látja körülöttük, hogy a férfi nélkül a lány gyakorlatilag életképtelen. Ráadásul még Lee Tae-Yun (Jung Il-Woo) is bekerül a képbe, csak, hogy megnehezítse a dolgoat, mert a láyn nem nagyon tud választani a két férfi közül.

Yoon Sang-Hyuntól kicsit tartottam, mert a Secret Gardenben kifejezetten utáltam a karakterét, de itt nagyon aranyos volt., viszont Jung Il-Woo pont fordítva járt. A forgatókönyvíró és a stylistok jól elbántak a karakterével. Unalmas volt és mogorva. Persze értem én, hogy annak kellet lennie de a 49 days után fájt így látnom.

Szólj hozzá

dorama k dorama Yoon Eun-Hye Micky Yoo-Chun Yoon Sang-Hyun Jun Il-Woo