2012. nov 17.

Paradise Kiss (J-Movie)

írta: Aldaril
Paradise Kiss (J-Movie)

Nem szerettem az animet sem, nem igazán kötött le ez sem. Tulajdonképpen csak Mukai Osamu miatt néztem meg, bár az az igazság, hogy egyre inkább kikerül a cukrospikszisből. Valahogy sem ez a szerep sem a Summer Rescue doktorbácsija nem állt jól neki. Valahogy a lázadó rocker nekem jobban bejött.

Yukari 'Caroline' Hayasaka (Kitagawa Keiko) egy középiskolás lány akinek az élete az iskola körül forog. Édesanyja egyedül neveli őt és az öccsét, és elvárja mind a két gyerekétől, hogy semmi mással ne foglalkozzanak a tanuláson ívül. egy nap az utcán leszólítja egy srác egy művészeti suliból, hogy  lenne e modelljük a vizsgadarabjuk bemutatóján. Először nem akar kötélnek állni, de meggondolja magát, miután összeveszik az anyjával. Így találkozik Jouji 'George' Koizumival (Mukai Osamu) aki a csapat tervezője. A srác nem egyszerű eset, zavaros családi háttérrel, de a tervezésben egy zseni. a vizsgadarab bemutatása után elválnak útjaik. Hayasakából híres  modell lesz Koizumi, pedig Párizsba megy és színházi ruhatervező lesz belőle. Végül New Yorkban találkoznak ismét.

A végét kicsit átírták, mert eredetileg a vizsgadarab után végleg elválnak útjaik. Itt bezzeg megcsinálták a Happy Endet.

A film felejthető, ahogy számomra az anime és a manga is.

Egyébként fenn van az indán magyar felirattal.

Szólj hozzá

movie j movie Mukai Osamu Kitagawa Keiko