2015. nov 10.

I need Romance 3 (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
I need Romance 3 (K-Dorama 16 ep)

ineedromance3.jpg

Rájöttem, hogy én tulajdonképpen nem szeretem Sung Joont, és most megint ott lesz a Madam Antoine, aminek még akár még jó is lehetne a szereposztása, de van valami ennek a mukinak az arcában, amit egyszerűen nem tudok megszokni. Olyan állandó viszkető érzés a bőr alatt. Pedig az apját meg kifejezetten kedvelem.

Egy idősebb nő, fiatalabb férfi történet. Shin Joo-Yeon (Kim So-Yeon) megkeseredett, és csak a munkájának él, az átélt szerelmi csalódások miatt, Joo-Wan (Sung Joon) pedig másra sem vágyott azóta, hogy a szüleivel Amerikába költözött, hogy visszatérhessen az emlékeiben élő, kedves, odaadó és törődő Shin Joo-Yeonhoz. Mind a ketten sikeresek a munkájukban, csak éppen az a bizonyos szemüveg más, amin keresztül nézik a világot. A nőé enyhén szólva is szürke, a férfié pedig ugyancsak rózsaszín.

Joo-Wanra születésétől fogva Shin Joo-Yeon anyja vigyázott, amíg a fiú Amerikába nem költözött a szüleivel. Az együtt töltött időre Joo-Wan élete legboldogabb idejeként emlékszik, amíg a lánynak leginkább csak az aggódás, és a gond maradt meg az emlékezetében a fiúról, így aztán a későbbi találkásuk sem zökkenőmentes.

Shin Joo-Yeonból egy megállíthatatlan, de érzéketlen televíziós személyiség lett. Online-shoppinggal foglalkozik, és nincs olyan, amit ne tudna eladni. A sikereiért minden alkalommal be is söpri a dicséretet a főnökétől. Mikor egy áru mégis a nyakán marad nem is a bukáson lepődik meg a leginkább, hanem azon, hogy a főnöke mennyire hidegen bánik vele, miután a megbukott a termék, amit válaszott.

Joo-Wan sikeres dj, és zeneszerző lesz az államokban, így mikor visszatér Koreába már nagy hírverést csapnak körülötte. A férfi abból a zene iránti szeretetből építi fel a karrierét, amit még gyerekkorában Shin Joo-Yeon ültetett el benne, így elég nehezen fogadja él, hogy az emlékeiben élő kedves és csupa mosoly lányból, egy törtető, megkeseredett nő lett.

Shin Joo-Yeon hiába tiltakozik, Joo-Wan mégis az ő házában köt ki, ráadásul mindent meg is tesz azért, hogy elüldözze a lány főnökét, aki szintén érdeklődést mutat Shin Joo-Yeon iránt. Joo-Wan hatására a nő kezd megváltozni, és kicsit barátságosabb, érdeklődőbb lenni a többi ember iránt, de nehezen tudja levetkőzni az évek alatt berögzült szokásokat. 

Mostanában van, hogy belefutok olyan sorozatokba, ahol van egy mellékszál, ami jobban sikerül, mint a fő szál. Persze ott azért több a lehetőség a szórakozásra, szabadabban lehet mozogni, de néha olyan érzésem van, hogy inkább azzal az ötlettel kellett volna kezdeni valamit. Ebben az esetben ez Shin Joo-Yeon kolléganője, akinek alaposan a feje tetejére áll az élete, amikor az orvos közli vele, hogy korai menopauzája van, és ezzel egy időben az is kiderül, hogy terhes, és valószínűleg nem lesz több lehetősége arra, hogy teherbe essen, ha ez a babát most nem tartja meg. Csakhogy Lee Min-Jung nincs férjnél, ráadásul a gyerek apja elöl is bujkál, mert eredetileg egyikük sem komoly kapcsolatot keresett a másikban, hanem csak szexpartnert.

Nem kifejezetten az a sorozat, ami nagyon hiányzott volna az életemből. Úgy is mondhatnám, hogy nekem nem jött be. Egy kicsit se. Ettől függetlenül nem vagyunk egyformák. Tölthető + magyar felirat.

Szólj hozzá

dorama k dorama Nam Goong-Min Kim So-Yeon Sung Joon