2015. aug 17.

My Lovely girl (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
My Lovely girl (K-Dorama 16 ep)

my_lovely_girl.jpeg

Valaki adja vissza azt a 16 órát, amit erre a sorozatra pocsékoltam! Persze, tudom, akkor miért néztem meg? Jó kérdés. Ez az a sorozat, amit abba kellett volna hagyni. Mondjuk mentségemre szóljon, hogy elkezdtem nézni tavaly szeptemberben, mikor elkezdődött, és most fejeztem be. Egy évembe került. Szóval, gyakorlatilag abbahagytam, csak azt nem tudom, hogy minek folytattam.

Lee Hyun-Wook (Rain ) egy balesetben elveszítette a barátnőjét, amiért önmagát hibáztatja. Az addigi sikeres dalszerző karriere derékba törik, mivel a baleset óta nem írt egy dalt sem. A családjának van egy jól menő zenei ügynöksége, aminek át kellene vennie a vezetését, de ő teljesen visszahúzódik a világtól és a kutyájával él kettesben, amit a halott barátnőjével együtt neveltek.

Yoon Se-Na (Krystal ) egy tehetséges dalszerző, aki részidős munkából tarja el magát. Egy szállodában találkozik először Lee Hyun-Wookkal, ahol a lány dolgozik, a férfi pedig vendég.

Mikor Hyun-Wook megtudja, hogy Se-Na a halott barátnőjének a húga, ezért visszatér az ügynökséghez, és magához veszi a lányt, hogy tanulni tudjon, és lehetősége legyen arra, hogy megmutassa a világnak a tehetségét, azonban azt nem mondja meg neki, hogy ő volt a nővére barátja.

Se –Na rövid időn belül komoly sikereket ér el, ami féltékenységet szül a többi gyakornok között. Az egyetlen támogatója Hyun-Wookon kívül Shi-Woo (L), akit cserbenhagyott az együttese, és maga is a túlélésért küzd. Shin-Woo a lány egyik dalával tér vissza a reflektorfénybe, és mivel nagy volt a siker, továbbra is a lánnyal akar dolgozni.

Hyun-Wook kezdetben csak segíteni akarja Se-Na-t, hogy sikeres dalszerző lehessen, de nem tudja visszautasítani a lány közeledését, és lassan egymásba szeretnek. Csakhogy a lány halott nővérének az emléke nem hagyja békén a férfit, és Se-Na sem veszi könnyen, hogy a nővére amellett a férfi mellet halt meg, akit szeret.

Rain semmilyen volt, Krystal pedig kifejezetten idegesített. Szerintem a Heirs-beli alakítása után kicsit túlértékelték a képességeit, annak ellenére, hogy az a sorozat tényleg az ő karaktere és játéka miatt volt nézhető. Ez a melankolikus szerep nagyon nem állt jól neki.

Aki mindezek ellenére, vagy csak azért, mert mást hallott, meg akarja nézni, az a Vikin megnézheti  online, csak ki kell választani a magyar feliratot.

Szólj hozzá

dorama L k dorama Krystal Rain