2015. máj 18.

Dating Agency: Cyrano (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Dating Agency: Cyrano (K-Dorama 16 ep)

ag1.jpg

Ez egy nagyon érdekes sorozat több szempontból is. Nem csak a főszereplők voltak érdekesek, hanem a cameok is. Ugyanis az “ügyfelek” simán elvinnének egy sorozatot maguk is. Az első részben Ji Jin-Hee (A palota ékköve, Blood) Lee Chung-Ah (Flower Boys Rahmen Shop), a 2-3 Lee Yoon-Ji  (Dream High, The King´s Two Hearts), 3-5 Tae Min, 6-7 Lee Kwang-Soo (It´s OK, This is Love), 9 Gong Yoo (Cofee Prince, Silenced). Szóval elég impozáns volt a cameo szereposztás.

A sorozat nem került be első körben a kedvencek közé, és ennek egyetlen egy oka van. Az ember azt hinné, hogy a lecsengő szakaszban, már nem tudnak semmit sem elrontani, hiszen már minden szálat elvarrtak, minden a helyén van. Már csak a The End feliratot várjuk. Aztán kiderül, hogy az utolsó pár másodperccel is baromira el lehet rontani, egy egyébkén nagyon jó sorozatot. És nem azért mert az a pár másodperc esetleg csalódást okozott, hanem mert bugyuta volt, és teljesen szükségtelen. Teljesen! Egyébként jó esélyét látom annak, hogy nemsokára újra nézem az egészet, és akkor átkerül a kedvenc kategóriába, mert egyébként jó volt.

Kong Min-Young (Sooyoung) rossz tapasztalata ellenére feltétel nélkül hisz a szerelemben és a romantikában. Egy párkereső ügynökségnél dolgozik, azonban mivel az érzéseire hallgat, és figyelmen kívül hagyja az ügynökség szabályait, rövid úton másik munkát kell keresnie. Így kerül a Cyrano ügynökség kis csapatába, de hamar kiderül, hogy itt sem jobb a helyzet. Min-Young lelkesedésével szemben ugyanis falként emelkedik Seo Byung-Hoon (Lee Jong-Hyuk) számító hozzáállása. A férfi sikeres színházi rendező volt, az ügynökség is egy színházban üzemel, és a célja az, hogy a bevételből ki tudja fizetni a színházon lévő hiteleket, és nem az, hogy egymásra találjanak a szerelmesek. Ennek ellenére az ügyeiket 100%-os rátával teljesítik, mert, bár Seo Byung-Hoon nem hisz a romantikában, de a színházi tapasztalatával  meg tudja teremteni azt a légkört, a mivel eléri, hogy az ügyfelek és a célpontok egymásra találjanak. A kis csapathoz tartozik még Moo-Jin (Hong Jong-Hyun), aki a technikai dolgokért felelős és A-Rang (Jo Yoon-Woo), aki ha kell kifutófiú, ha kell megfigyelő. Fölállásban középiskolai diák, egyébkén meg mindenes. Ő a korábbi színházi társulat egyetlen megmaradt tagja.

Bár Kong Min-Youngnak nem igazán tetszenek a  módszerek, amikkel dolgoznak, de alkalmazkodik a munkájához, és lassan, de biztosan a többiek viselkedésén, hozzáállásán is változtat közvetlen természetével. A gondok elöl időnként  a színházzal szemben lévő étterembe menekül, ahol a tulajdonossal, Cha Seung-Pyoval (Lee Chun-Hee) hamar jó kapcsolatba kerül. A lány teljesen meghódítja a férfi szívét, és sok segítséget és támogatást kap tőle, csakhogy Seung-Pyonak sötét múltja van. Bár senki nem tud róla, a színháznak ő a hitelezője, egy korábbi uzsorás, aki a színház régi igazgatójának hatására hagyta ott az alvilágot, de mikor az igazgató  meghalt, és Seo Byung-Hoon visszatért Angliábó, hogy átvegye e a színházat, mindent megtett, hogy megnehezítse Byung-Hoon életét, mert őt tartja felelősnek a korábbi igazgató haláláért. A két férfi kapcsolata tovább romlik, mikor mindketten rájönnek, hogy beleszerettek Kong Min-Youngba.

Azonban az ügynökségnek más rosszakarója is akad, aki úgy dönt, hogy elrabolja és megöli Kong Min-Youngot és ezzel áll bosszút Seo Byung-Hoonon, amiért manipulálja más emberek érzéseit. Azt akarja, hogy ő is átérezze azt, hogy milyen érzés elveszíteni egy másik embert. Így aztán Cha Seung-Pyo és Seo Byung-Hoon közösen futnak versenyt az idővel, hogy még azelőtt megtalálják a lányt, mielőtt valami katasztrófa történne.

Van hozzá magyar felirat, csak éppen nem passzol össze az általam letöltött részekhez. Próbáltam azt a linket, amit a feliratnál megadtak, de lehet, hogy én vagyok a béna, mert nekem nem működött. Szóval a feliratot újra kellett időzítenem a részekhez, hogy használható legyen, mert benne hagyták a reklámidőket, és ezt valószínűleg nem mindenkit tudja megcsinálni, így hacsak nincs máshol letöltési lehetőség, ez amolyan van, de minek helyzet.

 

Szólj hozzá

dorama k dorama Sooyoung Lee Jong-Hyuk Hong Jong-Hyun Jo Yoon-Woo Lee Chun-Hee