2014. sze 24.

Marriage, not Dating (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Marriage, not Dating (K-Dorama 16 ep)

MND07_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jeong Jinwoon, Jeong Jinwoon, Jeong Jinwoon, Jeong Jinwoon!!! Felnőtt és iszonyatosan jó pasi lett belőle. Soha életemben nem voltam az a rajongó típus, de ha fiatalabb lennék, azt hiszem talán ő az, akiért képes lennék rajongani. Ki a fene választaná Yeong Woo Jint, ha Jinwoont is lehet?!?!?! Rendben, belátom, elfogult vagyok, de ez a sorozat bent van a kedvencekben. Talán még Jinwoon nélkül is bejutott volna, de ezt már soha nem fogom megtudni. Jeong Jinwoon, Jeong Jinwoon, Jeong Jinwoon, Jeong Jinwoon!!!

- Nem miattam jöttél? Ide mindenki miattam jár.

Ez volt az első két mondata a filmben. Aaaaazt el is hiszem. Ki sem lehetne vakarni abból a kávézóból!!!! Több filmszerepet neki!!!!! Főszerepbe, hogy állandó jelleggel csorgathassam a nyálamat. Ráadásul, aki figyelemmel kíséri a WGM-ot, az látta, hogy, ha önmagát adta ott, akkor a természete is olyan, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni.

Akkor kicsit megpróbálok a filmről is beszélni, de nehezemre fog esni. Ismét egy példája annak, hogy van, hogy egy történet működik, és van, hogy ugyanaz az alapfelállás nem. Adott egy lány, akit dobott a barátja, és, hogy bosszút álljon rajta, összecuppan egy másik sráccal, akivel a végére egymásba szeretnek, és a boldogan élnek míg meg nem halnak. Nem tudom, hogy mitől függ, de ez a sorozat működött. Nálam.

Joo Jang Mi (Han Groo) férjez szeretne menni, és erre már meg is van a kiszemelt jelöltje, csakhogy a srácnak eszébe sincs nősülni. Inkább felhívja a legjobb barátját Gong Ki Taet (Yeon Woo-Jin), és beígér neki fűt-fát, hogy segítsen megszabadulni a lánytól. A művelet sikerül, a fiúk úgy gondolják, hogy minden rendben, csakhogy Joo Jang Mi nem nagyon veszi a lapot, és addig üldözi a volt barátot, amíg bíróságra nem kerül zaklatásárt.

Közben Gong Ki Taenek is meggyűlik a baja a saját családjával, ugyanis anyuka mindenáron ki akarja házasítani, ő meg semmiképpen nem akar nősülni. Jang Mi és Ki Tae egyik veszekedését látva anyuka azt hiszi, hogy a lány a fia barátnője, így Ki Tae kap a lehetőségen, és tényleg a barátnőjeként mutatja be otthon, majd közli, hogy csak és kizárólag Jang Mit veszi feleségül és, ha őt nem lehet akkor nem nősül. A lánnyal meg megegyeznek, hogy úgy kell alakítani a szerepét, hogy az anyja semmiképpen ne egyezzen bele a házasságba. Viszont anyuka sem most jött le a falvédőről, és nagyon is gyanakszik rájuk, így állandóan követteti őket, Jang Mi pedig hiába könyörög Ki Taenek, hogy hagyják abba az álkapcsolatot, a fiú nem hagyja magát. A házasság hallatán Jang Mi szülei is újra elkezdenek beszélni egymással, így neki is egyre nehezebb megszakítani az kapcsolatot. A másik oldalon viszont, amíg Ki Taevel ilyen se veled se nélküled kapcsolatban vannak, nem tud rendes kapcsolatot teremteni Han Yeo Reummal (Jeong Jinwoon), pedig a srác annyira odavan érte, hogy még azt is megérti, hogy az a lány akit kedvel, és aki úgy tűnik szintén nem közömbös iránta, ilyen furcsa kapcsolatban van egy másik férfival. Kész is van a szerelmi háromszög. Már csak azt kellene eldönteni, hogy ki is legyen az örök szerelem. Persze a hamis kapcsolatról lassanként egyre több embernek lesz tudomása, amibe beletartoznak mind a két fél szülei, így elég rondán végződik a hamis, kezdődhet a rendes kapcsolat. Titokban. Jang Mi nem akarja újra elkövetni ugyanazt a hibát mint korábban, és nem akarja Ki Taet elijeszteni magától, így azt ajánlja fel neki, hogy éljenek modern kapcsolatban, ne akarjanak összeházasodni. Igaz Ki Tae ekkor már házasodna, de beleegyezik a lány kérésebe, így a második botrány akkor tör ki, mikor kiderül, hogy annak ellenére, hogy mindenki azt hiszi, hogy megszakították egymással a kapcsolatot, mégis együtt vannak. Végül azért jöhet a házasság, bár az is úgy sikerül, amilyen az egész kapcsolatuk volt. Nem az a kifejezett álomesküvö.

Magyar felirat, leöltési link ugyanitt, angol. És sok sok sok sok nyálcsorgatás. Jeong Jinwoon!!

Jinwoon7.jpg

 

Jinwoon3.jpg

Jinwoon6.jpg

2AM_jinwoon.jpg

Szóval azt hiszem nem véletlen, hogy ő a 2AM kirakatembere.

Szólj hozzá

kedvenc dorama k dorama Jeong JinWoon Han Groo Yeon Woo-Jin