2014. aug 14.

Hotel King (K-Dorama 32 ep)

írta: Aldaril
Hotel King (K-Dorama 32 ep)

 hotel-king-drama-gay-sot-cuoi-tuan-140506095000.jpg

Majdnem. Olyan közel voltak ahhoz, hogy jó legyen. Na, jó ez így nem igaz, mert jó volt, csak nem a kedvenc kategória. Pedig majdnem. Az utolsó két részt szúrták el, és nem tudom, hogy azért e, mert a forgatókönyvíró azt álmodta meg, hogy 32 részes lesz a sorozat, vagy azért mert kiadták neki, hogy 32 részes lesz a sorozat. Az utolsó két részt simán bele lehetett volna rakni a 30-ik rész végébe mondjuk úgy 20 percbe. Akkor tökéletes lett volna, annak ellenére, hogy amíg néztem több dologra is rájöttem. Egyrészt, hogy nem szeretem Lee Da Haet, másrészt, hogy idegrohamot kaptam Lee Dong Wook beszéd előtti tátogásától, mikor ideges volt. Ettől, meg az utolsó két résztől eltekintve, akár azt is mondhatnám, hogy kedvenc. De sajnos nem. Kár érte.

Cha Jae Wannak (Lee Dong Wook) hányatott élete volt. Az anyja úgy lett terhes, hogy megerőszakolták, és a halála után a gyerekként Amerikába került, ahol 11 éves koráig az utcán nevelkedik, egy másik kisfiúval, akivel olyanok voltak, mint a testvérek. 11 évesen lelőtte a banda vezérét, mert terrorizálta őt és a másik kisfiút, ekkor veszi magához Lee Joong Goo aki azt mondja, hogy lehetőséget ad neki, hogy bosszút álljon az apján, de cserébe az kell tennie, amit mond, hiszen ő egy gyilkos, és ha visszakerül az utcára biztos megölik. Jae Wannaknak azonban nem sokat javul a helyzete ezután sem, mert Lee Joong Goo állandóan veri, és lelki terror alatt tartja, de a fiú elvisel mindet a bosszúja miatt. Így aztán végül vezérigazgató lesz a Ciel hotelben, ami az apjának a szállodája. A férfit ő és Lee Joong Goo gyakorlatilag az őrületbe kergetik, és az öreg öngyilkos lesz a szálloda megnyitó rendezvényén. Az férfi halálhírére hazajön a lánya, Ah Mo Ne (Lee Da Hae) Amerikából, és mivel nem hiszi el, hogy az apja öngyilkos lett, kétségbeesetten próbálja bebizonyítani, hogy gyilkosság történt, ebben segítségére van Baek Mi Nyeo a szálloda főgondnoka. Bár először Cha Jae Wan mindenképpen el akarja takarítani a lányt az útból, lassan rájön, hogy beleszeretett a húgába, és annak ellenére próbál segíteni neki a szálloda irányításában, hogy ezzel gyakorlatilag önmagának árt. Persze a dolgok nem ennyire egyszerűek, mert egyszer csak, kiderül, hogy Baek Mi Nyeo, akiben a lány megbízott, és legnagyobb támaszának gondolt, tulajdonképpen a fiával évek óta azon dolgozott, hogy megszerezze a hotel elnöki székét, és tönkretegye azt. Időközben Cha Jae Wan és Lee Joong Goo viszonya is megromlott Ah Mo Ne miatt, és amikor kiderül, hogy Jae Wannak apja nem is az az ember volt akit egész életében gyűlölt, hanem Lee Joong Goo, végleg ellene fordul, de Joong Goo befolyása alól nem tud szabadulni.

Jae Wan és Mo Ne kétségbeesetten küzdenek azért, hogy a lány visszakapja a szálloda elnöki székét, miközben arra is fény derül, hogy Jae Wan és Baek Mi Nyeo között olyan kapcsolat van, amiről álmodni sem mert egyikük sem.

Jó volt, izgalmas volt, helyén volt minden szereplő, végig lekötötte a figyelmemet, annak ellenére, hogy hosszú volt, és az ilyen sorozatoknál nem ritka, hogy a közepétől, vagy a vége felé kifulladnak, és csak az időt húzzák. Csak az az utolsó két rész ne lett volna!!

Van hozzá minden, amire szükség lehet, hogy az ember teljes nyugalomban élvezhesse: magyar felirat, letöltési lehetőség, és angol online oldal.

Nem sok hiányzott, hogy tökéletes legyen!

Ezt a képet meg csak azért mert király a tetoválás.

hotel king.jpg

 

Szólj hozzá

dorama k dorama Lee Da-Hae Lee Dong-Wook