2014. jún 27.

The Witch´s Romance (K-Dorama 16ep)

írta: Aldaril
The Witch´s Romance (K-Dorama 16ep)

witch romance.jpg

Részemről leginkább azt mondanám, hogy időpocsékolás volt, nem is tudom miért néztem végig, főleg azért mert olyan hosszú listám van, amit meg akarok nézni, hogy erre tulajdonképpen nem is volt időm. (Hotel King, Dr. Stranger, Angel eyes, Trot lovers, Golden Rainbow, Empire of gold, és akkor még nem is beszéltem arról, amik majd most kezdődnek) Szóval miért is néztem végig? Talán Park Seo-Joon hangjáért. Cserébe Uhm Jung-Hwa olyan szinten idegesített, hogy csak na. Nem feltétlenül a játékával volt baj, sőt még azt sem mondanám, hogy nem illett neki a szerep, viszont olyan stílust csináltak neki, hogy alig bírtam elviselni. Amilyen jól nézett ki a Seducting Mr. Perfectben (jó tudom az egy 2006-os film) annyira rosszul nézett itt ki.

Ráadásul a történet is igen csak lapos volt. Alapfelállás a mostanában nagyon kedvelt idősebb nő, fiatalabb férfi téma. Minél nagyobb korkülönbséggel, annál jobb. Itt például 14 év volt. Azért az lássuk be tényleg elég nagy. A nő sikeres, karrierista típus, akinek az élete azért olyan amilyen, mert 6 évvel korábban a vőlegénye nem jelent meg az esküvőjükön, és a munkába temette magát, a fiú pedig miután elvesztette a szerelmét mindent maga mögött hagyott, és részmunkaidős állásokból tartja fenn magát. Persze mire a nő elfogadná a srác érzelmet, előkerül a volt vőlegény, és kiderül, hogy nem önszántából nem jelent meg az esküvőn, és utána is gondos kezek szorgos munkája akadályozta meg őket abban, hogy ismét találkozzanak. A régi érzelmek viszont nem tesznek jót az új kapcsolatnak, így mindjárt meg is van a bonyodalom.

Amolyan 12 egy tucat történet. Simán kihagyható. Valahogy a cím és a történet alapján többet vártam tőle. Magyar felirat, letöltés, angolul.

Szólj hozzá

dorama k dorama Uhm Jung-Hwa Park Seo-Joon