2014. már 31.

K-Pop - The Ultimate Audition (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
K-Pop - The Ultimate Audition (K-Dorama 16 ep)

K-POP-Extreme-Survival_590x330.jpg

Ez meg mi volt? Ezt a sorozatot, érzésem szerint csak abbahagyták, nem befejezték. Mondjuk a 14 rész kicsit furcsának tűnt, de gondoltam hátha. Na, nem. Ennek nem lett vége.

Kicsit aggódtam, hogy újra forgatták a You are Beautifult, de aztán arra jutottam, hogy nem. Mondjuk megint egy fiúnak öltözött lány sorozat, ami nem feltétlenül a kedvencem. Nem értettem az MBLAQ szerepét, gondolom nem is volt semmi. És nem lett vége!!!

Ji Seung-Yeon (Ko Eun-Ah) klasszikus zenét tanul Angliában, ráadásul elég tehetséges, csak éppen halálra unja. Mikor egy vizsga alkalmával Beethoven darabját kissé átalakítja a saját szájíze alapján, nagy ívben rúgják ki az iskolából. Mivel nem mehet haza, mert nem mondhatja meg a szüleinek a történteket, egy gyerekkori barátjánál, Kwon Ji-Woonál (Kwak Yong-Hwan) húzza meg magát, aki éppen egy meghallgatásra készül, az M2-höz, ami egy híres fiúcsapat, csakhogy a tagok cserélődnek, mikor betöltik a 23-ik életévüket, így most éppen új tagokat keresnek. Ugyan Ji-Woo elszúrja az első meghallgatást, de mivel a rajongók nem fogadják el, hogy a tagokat lecserélik, az ügynökség igazgatója úgy dönt, hogy tart még egy nyílt meghallgatást, ahova bárki jelentkezhet, így Ji-Woo is kap még egy esélyt. Seung-Yeon és Ji-Woo. együtt mennek, és bár Seung-Yeon lány, a célja nem az, hogy bekerüljön a csapatba, hanem, hogy felfedezzék a stílusát, és később lányként debütálhasson. Az viszont komoly problémát jelent, hogy az igazgató a nagybátyja, és úgy kell részt vennie a meghallgatáson, hogy ne találkozzanak egymással. Végül mind a ketten bekerülnek, és kezdetét veszi kiképzés, és a régi csapattagokkal is meg kell küzdeniük a helyekért, akik egyáltalán nem akarják átadni a helyüket az újaknak. Főleg Woo Hyun (Park Yoo-Hwan), aki az M2 lelke, és tulajdonképpen ő tette híressé őket, így aztán nem elég, hogy nem akar menni, de a vezér jobb keze sem szándékozik elengedni, így minden akadályt ő gördít tulajdonképpen az újak útjába. Aztán Woo Hyun elkezd egyre furcsábban viselkedni, és segíteni az újaknak, és lassan ráébredni, hogy beleszeretett egy fiúba. Mert itt végre a főszereplő srác nem jön egyből rá, hogy akit szeret tulajdonképpen lány. (Így aztán teljesen olyan, mint Jeremi.)

Persze aztán szép lassan minden titokra fény derül. Arra, hogy Seung-Yeon lány, hogy kirúgták az iskolából, a rokoni kapcsolatok. Csak az nem derül ki, hogy végül is akkor ki kerül be a csapatba az újak közül. Vagy, hogy egyáltalán bekerül e valaki. Sok volt benne a zene, ami számomra pozitívum, a szereplőknek jó volt a hangjuk, a bemutatókon, aki egy kicsit is ismeri a kpop-ot sok ismerős dalt fog felfedezni.

Azért elég sok volt a hasonlóság a You are Beautifulal, de elég sok volt a különbség is, így nem volt olyan érzésem mintha remakeet néztem volna. Viszont nem lett vége!!!

Szólj hozzá

dorama k dorama Ko Eun-Ah Park Yoo-Hwan