2014. feb 17.

Tumbling (J-Dorama 11 ep)

írta: Aldaril
Tumbling (J-Dorama 11 ep)

Tumbling.jpg

Egészen kedvem lett megnézni a Waterboyst is. Jó volt Yamamoto Yusukét végre nem valami idióta nyávogó szerepben látni, és a piros haj is sokkal jobban áll neki, mint a szőke. Kíváncsi lennék, hogy mennyire rekedt be a forgatás alatt. Ennyit kiabálni, mint amit neki kellett művelni, nem kis művészet. Egyébként rákerestem a Youtubeon, és tényleg létezik ilyen műfaj, amit csinálnak. Furcsa kettősség van ebben a sportban. Egyrészt olyan nőies, hogy az emberben megáll az ütő, hogy nincs az a férfi, aki ezt önszántából csinálni akarja, és a nőket szereti, másrészről akkorákat, és olyanokat ugranak, hogy csak tátottam a számat ámulatomban. Tudom én, hogy egy színésznek, aki nem ebben a sportban él, ilyen téren korlátozottak a képességei, és már az is szép, amit megcsináltak - bár erős a kétségem, hogy ők csinálták - de amit az igaziak csinálnak, az fényévekkel előttük van.

Takenaka Yuta (Seto Koji) élete a ritmikus sportgimnasztika. Kicsi kora óta rajong érte, mindig is ezt akarta csinálni. Azuma Wataru (Yamamoto Yusuke) élete a verekedés. Nem ért semmi máshoz, és nem is akar mást csinálni, mindaddig, amíg ki nem derül, hogy még az előző évi hiányzásai miatt nem fogja tudni befejezni a sulit. Két választási lehetősége van. Vagy korrepetáló órákra megy, vagy részt vesz valami klubtevékenységben. Mivel az elsőhöz nincs kedve, marad a második, de ki akarná a csapatában tudni az iskola szörnyét? Így köt ki végül a ritmikus sportgimnasztikánál, mondván, hogy ott úgysem kell csinálni semmit. Itt jön a képbe Mari-chan, aki a női csapat tagja, és valahogy minden alkalommal továbblöki Watarut abba az irányba, hogy nem is olyan rossz sport ez valójában, csak tessék csinálni. Miután Wataru megszereti a sportot, az ő példáját követve, szép lassan az iskola összes bajkeverője a klubban köt ki, ami emiatt nem kevés viszontagságon megy keresztül, cserébe elegen lesznek ahhoz, hogy végre csapatként tudjanak indulni, egy versenyen.

Tényleg nagyon tetszett. Simán bekerült a kedvenc kategóriába, annak ellenére, hogy az elején nagyon húztam magam. Érdekes volt látni, hogy, hogy változnak mind a két oldalon a srácok.

Van hozzá magyar felirat, meg le is tölthető, de mivel mostanában nem igazán tudok letölteni, angolul néztem.

Szólj hozzá

kedvenc dorama j dorama Seto Koji Yamamoto Yusuke