2013. dec 28.

Love Marriage / Matchmaker's Lover ( K-dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Love Marriage / Matchmaker's Lover ( K-dorama 16 ep)

Love marriage.jpg

Végig az járt a fejemben, hogy milyen kár, hogy Kim Ji Hoon öngyilkos lett. Aztán most, hogy utánanéztem jobban a dolgoknak kiderült, hogy nem ő hanem egy énekes. Az öngyilkosság mindig szomorú, de annak örülök, hogy nem neki ment el az esze.

Mi lesz abból, ha egy házasságközvetítő, és egy válóperes ügyvéd egymásba szeret? Főleg, ha mind a kettő az egyik legjobb a saját szakmájában.? Valószínűleg nem sok jó.

Lee Kang Hyun (Kim Min Hee) bárkinek talál társat. Öregnek, fiatalnak, sikeresnek, lecsúszottnak. Legyen szó bárkiről. Azonban fényesen felfelé ívelő karrierjébe becsúszik egy kis hiba. Egy házasságszédelgő. Miután a pasi lelépett a felesége jelentős vagyonával, természetesen a céget beperelte a nő családja, és mivel Knag Hyung figyelmeztette egy válóperes ügyvéd a csalásra, de a nő nem foglalkozott az ügyvéddel, az egész kártérítést a nyakába varrták, plusz a  munkáját is elvesztette, ugyanaznap mikor a barátja is dobja öt év együttlét után. Na, és ki volt az ügyvéd? Park Hyun Soo (Kim Ji Hoon). A férfinak az volt az utolsó munkája mielőtt mindent hátrahagyva Dél-Amerikába akart menni, egy hosszabb kikapcsolódásra, csakhogy a bátyja egy igazi bajkeverő, tulajdonképpen a srác amióta lediplomázott, a testvére adósságait törleszti, így az utazás most sem sikerült, viszont új munkahely után kell néznie, így az egy ismerősének az ügyvédi irodájánál kezd el dolgozni. Lee Kang Hyun utolsó szalmaszálként a Last Love nevű társközvetítőnél kezd el dolgozni, ahol azt hazudja, hogy elvált csak, hogy megkapja a munkát, mert a cég elvált emberekre specializálta magán, és csak elváltakat alkalmaz. Park Hyun Soo három év házasság után vállt el. A házassága nem szerelmi házasság, sokkal inkább érdekházasság volt az ő részéről, ennek ellenére megviselte a dolog. Mivel a két iroda egymás mellett van, így hamar rájönnek, a kezdeti haragszom rád után, hogy egymásba szerettek, már csak az a kérdés, hogy hogyan tovább, hiszen az egyiknek az a munkája, hogy összehozza, a másiknak pedig, hogy szétválassza az embereket. Elég nehéz ezt a két hivatást összeegyeztetni, főleg miután Park Hyun Soo annak a házaspárnak a válóperes ügyvédje, akik a lány első hivatalos házaspárja volt, ráadásul majdnem a lány szüleinek a házasságának a felbomlását is a férfi intézte. És ha az mind nem lenne elég természetesen a két ex sem tűnik el nyomtalanul egyikük életéből sem.

Aranyos volt. Nem a kedvenc kategória, de mindenképp az akár többször is nézhető. Nem tudom van e hozzá magyar felirat, mert nem kerestem. Angolul néztem.

Szólj hozzá

dorama k dorama Kim Min-Hee Kim Ji-Hoon