2013. dec 19.

Mayonaka no Panya-san (J-Dorama 8 ep)

írta: Aldaril
Mayonaka no Panya-san (J-Dorama 8 ep)

400px-Mayonaka.jpg

Tündérmese. Mézeskalács házzal, jótündérrel, aki ebben az esetben egy pasi, elárvult gyerekekkel, szerencsétlen emberekkel, akik megnyugvásra, biztonságra és támogatásra találnak a mézeskalács házban. Kifejezettem élveztem. Olyan, mint egy kellemes álom.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy éjszaka nyitva lévő pékség. A tulajdonos Kurebayashi Yousuke (Takizawa Hideaki), miután meghalt a felesége úgy üzemelteti a boltot, ahogy azt a nő annak idején elképzelte. A nyitvatartási időn kívül azonban más furcsaság is van a boltban. A tulajdonos bár segít a konyhában, semmi köze nincs a pékséghez, a pék valaha szerelmes volt a meghalt nőbe, mégis együtt dolgozik a annak volt férjével, annak ellenére, hogy tisztában vannak a másik érzelmeivel, ráadásul minden kóbor lényt befogadnak, legyen az egy szerencsétlenül járt állat, gyerekek akiket elhagytak a szülei, vagy a társadalom szemében furcsán viselkedő emberek.

Nincs konkrét, minden részen átívelő cselekményszál, inkább több kisebb életképet mutatnak be. Az egyetlen állandó a biztonságot adó pékség.

Nem találtam hozzá magyar feliratot, online, angolul néztem meg.

Szólj hozzá

dorama j dorama Takizawa Hideaki