2012. dec 30.

Zetman ( anime 13 ep)

írta: Aldaril
Zetman ( anime 13 ep)

Kicsit Spiderman-es hangulatom volt az egész alatt. Spiderman VS Zöldmanó. Persze tudom itt elvileg egy oldalon maradtak, bár nem tudom, hogy a mangában mi folyik annyira nem volt jó, hogy elolvassam.

Az Amagi társaság, pofitszerzés céljából, az emberek szórakoztatására létrehozta a Playereket. Génmanipulált, különleges képességekkel bíró szörnyek, akik zárt körülmények között élet-halál harcot hivatottak vívni a nagyérdemű szórakoztatására. Csakhogy a dolgot megunva kitörtek a zárt környezetből, és emberi alakot öltve az emberek között élnek, szörny alakjukban szedve áldozataikat.

Kanzaki Jin a nagyapjával él hajléktalanként, egyik kezében azonban van egy furcsa gyűrű a bőre alatt, amiről később kiderül, hogy a felfedés gyűrűje aminek ha a közelébe kerül egy Player ember formában a szörnyet visszakényszeríti eredeti formájába és többet nem is képes emberré változni, Jin pedig szintén az Amagi vállalat terméke akit azért hoztak létre, hogy levadássza az emberek között elvegyült Playereket. A szép a doogban az, hogy az a férfi akit a nagyapjának hitt és tekintrtt a tudósok egyike, akik őt is és a Playereket is létrehozták. Jin amíg a nagyapja élt azzal tartotta fenn magát, hogy a bajbajutott embereken segít pénzért cserébe. Egy alkalommal találkozik Amagi Kougával és hugával Konohával. A fiúnak erős és meglehetősen furcsa igazságérzete van. A példaképe egy mangahős Alphas az igazág bajnoka. Mivel az Amagi társaságnak mind az anyagi forrása mind a technikai feltételei megvannak kifejlesztik a mangahős ruháját a fiúnak, így Jin (Zetman) és Alphas felnőttként aztán  együtt harcol, hogy elpusztítsák a Playereket.

Szólj hozzá

anime anime fight