2014. nov 17.

The Liar and his Lover (J-Movie)

írta: Aldaril
The Liar and his Lover (J-Movie)

the liar and his lover.jpg

Ez az a történet, ami azt hiszem, hogy egy mini sorozatot megérdemelt volna. Jó volt az alapötlet, még az is, ahogy megcsinálták, csak olyan érzésem volt, hogy túlságosan megvágták ahhoz, hogy beleférjenek 2 órába. Lehet, hogy érdemes lenne elolvasni a mangát, hogy kerekebb legyen a történet.

Ogasawara Aki (Sato Takeru) az első lemezük után kilépett a Crude Play nevű bandából, mert nem voltak elég jók ahhoz, hogy maguk játsszák el a dalaikat. A srácok híresek lettek ugyan, de csak kirakatbabák, a zenét más zenészekkel veszik fel . Annak ellenére, hogy tagként már nincs benn az együttesben, a zenéjüket ő írja, csak nehezen bírja a népszerűséggel járó nyomást és azt, hogy mindenki csak kihasználja őt is és a régi bandája tagjait is, így aztán belekapaszkodik az első emberbe akiről úgy gondolja, hogy nincs köze a zenéhez, hogy elszakadjon attól a világtól amiben él. Koeda Riko (Ohara Sakurako)  középiskolás, aki véletlenül hallja meg Akit dudorászni, és nem megy ki a fejéből a dallam, ezért találkozik újra a sráccal. Azonban nem mondhatja el neki, hogy imád énekelni, mert Aki azt mondta, hogy nem szereti azokat a nőket, akik énekelnek. A lánynak nagyon jó hangja van, és egy utcai fellépés során a Crude Play producere felajánlja neki is a debütálás lehetőségét, viszont ugyanazzal a feltétellel, mint a Crude Playnek. Ők az arc, mások játsszák a zenét, és Aki írja a dalukat. Így aztán mind a ketten rendesen meglepődnek, mikor találkoznak a stúdióban, és kiderül, hogy mind a ketten a zenével foglalkoznak. Mivel Aki először visszautasította azt, hogy dalokat írjon nekik, hiába tudja meg, hogy Rikonak kellene dalokat írnia, már más kapta meg a lehetőséget. Ráadásul, ha kiderül, hogy ő és Riko együtt járnak, az a végét jelentené a lány még el sem indult karrierjének, így aztán összepakol, és úgy dönt, hogy külföldön kezdi újra az életét.

Tetszett. Mivel japán, olyan életszagú(bb) Egyszer mindenképp érdemes megnézni. Itt elvileg megvan minden magyarul. Azért elvileg, mert én maradtam az angolnál.

 

Szólj hozzá

movie j movie Sato Takeru Ohara Sakurako