2014. nov 17.

Blade man / Iron man (K-Dorama 18 ep)

írta: Aldaril
Blade man / Iron man (K-Dorama 18 ep)

Blade_Man_poster.jpg

Valami újat akartak csinálni, de nem feltétlen volt jó ez a megoldás. A történetben meg semmi egyedi nem volt, a pengéken kívül.

Joo Hong Bin (Lee Dong Wook) egy nagyra nőtt gyerek. Úgy nagyjából négy éves a viselkedése alapján. Egyébként egy vezető internetes játékokat fejlesztő cég elnöke, aki felvásárolta Son Se Dong (Shin Se Kyung) munkahelyét. A lány kétségbeesésében, hogy elvesztették a fejlesztett játékuk jogait, a repülőtéren veszi üldözőbe volt főnökét, hogy számon kérje rajta, hogy miért adta el a céget. A férfinak sikerül végül meglépni, viszont talál a repülőtéren egy elhagyott gyereket, akiről kiderül, hogy Hong Bin fia. A kissrác pár napig Se Dongnál marad, amíg meg nem találták az apját, viszont annyira kötődik a lányhoz, hogy nélküle állandóan sír, így Hong Bin és Se Dong egyezséget kötnek. A férfi felveszi a lányt és az egész fejlesztő csapatot a vállalathoz, cserébe a lány foglalkozik a kissráccal. Hong Binnak viszont van egy érdekes tulajdonsága. Ha ideges lesz, pengék nőnek ki a testéből, és ahányszor találkozik az apjával, minden alkalommal előjönnek a pengéi, mert öt tartja felelősnek a régi szerelmének, a fia anyjának a haláláért. Hogy ki ne derüljön a titok a titkára egy pillanatra sem hagyhatja magára. Ahogy Hong Bin és Hong Bin egyre közelebb kerülnek egymáshoz, hogy ne bántsa a lányt, Hong Bin egyre inkább próbál uralkodni magán, bár még így is van, hogy Se Dong megsérül, a pengéktől. Aztán persze az is kiderül, hogy a kisfiú anyja nem halott, és a két nő ha nem is lesznek barátok, de kedvelik egymást, így aztán mikor a volt barátnő valóban meghal úgy tűnik, hogy az Se Dong és Hong Bin kapcsolatának is a végét jelenti.

Igazából olyan semmilyen volt. Lee Dong Wook aranyos volt ahogy játszotta a felnőtt testbe szorult gyerekeket, és Shin Se Kyung is annak ellenére, hogy kedves volt mindenkivel, ügyesen tudta irányítani a körülötte lévőket, ennek ellenére semmi olyan nem volt ami megfogott volna.

 

Szólj hozzá

dorama k dorama Lee Dong-Wook Shin Se-Kyung