2014. sze 07.

King of High School ( K- Dorama 17 ep)

írta: Aldaril
King of High School ( K- Dorama 17 ep)

201405301441779713_53881a8e08c8f.jpg

Valahogy megint úgy érzem, hogy nem találom meg, amit teresek. Kigyűjtöttem egy csomó mindent, hogy ezeket mindenképpen meg akarom nézni, de valahogy nem jutok el oda, hogy na, ezt érdemes volt. A Night Watchman egyelőre jónak tűnik, bár nem nagyon vagyok oda a kosztümös sorozatokért, de ennek ellenére elérte azt, hogy ne hagyjam abba.

Ismét egy szerepcserés sorozat. Valójában valamiét én azt hittem, hogy az alapfelállás nem ez lesz, hanem, hogy a főszereplőnek úgy lesz kettős élete, hogy a suli mellett egy saját üzletet visz, de nem. Meg is lepődtem az elején.

Lee Min Suk (Seo In Guk) egy átlagos középiskolás, nem túl jó iskolai teljesítménnyel, viszont ő az iskolai hokicsapat ásza. Csak a lobbanékony természete nem jön neki mindig jól, de mit tudjuk a hokisok nem feltétlenül a nyugodt természetükről híresek. Az apjával, és nagyapjával él, a bátyja Németországból támogatja a családot. Mikor a bátyját egy koreai cég szerződteti, de nem tud megjelenni a cégnél, Min Sukot hívja fel, hogy menjen el helyette az új munkahelyre, és amíg el nem rendezi a dolgait, helyettesítse. Csakhogy a bátyó nem takarító lenne a vállalatnál, hanem részlegigazgató, így egy 18 éves középiskolás nem nagyon tudja helyettesíteni, még akkor sem, ha vannak akik segítenek neki, és tulajdonképpen az egyetlen dolog, amit tennie kellene, hogy csendben marad és nagyokat mosolyog. Ezzel eddig még nem is lenne baja, mert nem nagyon fűlik neki sem a foga a helyettesítéshez, csakhogy egyszerre kellene az iskolában és a unkahelyén is lennie, ami elég nehezen összeegyeztethető, bár ez leginkább nem az ő gondja, hanem a cinkosaié. Mivel Min Suknak alapvetően vidám természete van, azért megtalálja a maga szórakozását, ami abból áll, hogy Jung Soo Youngot ( Lee Ha Na) szekálja, akit korábbról a buszon ismert meg, bár a lány akkor annyira részeg volt, hogy nem ismeri fel a srácot. Viszont ebből a találkozásból tudja Min Suk, hogy Soo Young szerelmes Yoo Jin Wooba (Lee Soo Hyuk) aki egy másik részleg igazgatója, és egy munkamániás, így nem igazán foglalkozik a  munkatársaival. Kezdetben Min Suk próbál segíteni Soo Youngnak, hogy megszerezze Jin Woot, de ahogy a két férfi egyre inkább vetélytárs lesz a munkahelyen, úgy ébrednek mind a ketten rá, hogy mennyire szeretik az esetlen Soo Youngot, ami még inkább ellehetetleníti, hogy jó kapcsolta alakuljon ki közöttük. Egy ideig jól alakulnak a dolgok Min Suk és Soo Young között amíg, a lány egy véletlen során rá nem jön, hogy az akit 28 évesnek hitt, és akibe szerelmes, nem az akinek gondolja, hanem a 18 éves öccse. Persze azonnal megpróbál szakítani a fiúval, de mire kiderül a 10 év korkülönbség kettejük között, már mind a ketten szerelmesek egymásba, így nem marad más hátra, mint, hogy megpróbálják elfogadtatni a kapcsolatukat a környezetükkel. Közben persze a báty is előkerül, de tulajdonképpen az a szál nem nagyon volt jelen a történetben, és rövid úton le is zárták a témát.

Ritkán, de előfordul, hogy az antihős karaktere egyáltalán nem is anti, és, ha őszinte akarok lenni sokkal jobban kedveltem Jon Woot mint Min Sukot. Lehet, hogy azért mert egy középiskolás vérmérséklete már nem áll annyira közel hozzám, de nem vagyok biztos benne, hogy csak ez volt az oka. Mindenesetre jobban szurkoltam annak, hogy Soo Young a végén Jin Woo mellett kössön ki. Voltak jó pillanatok, voltak rosszak, és voltak közepesek. Az egész azt hiszem csak arra volt jó, hogy felkeltse a figyelmemet  Lee Soo Hyuk iránt, bár a színészkedésével azért időnként voltak komoly gondok, de lehet, hogy megnézem, hogy teljesít más szerepben.

Nem találtam hozzá magyar feliratot, igaz nem is nagyon keresetem, tehát ez nem zárja ki azt, hogy legyen. Angol a szokásos helyen.

Szólj hozzá

dorama k dorama Seo In-Guk Lee Ha-Na Lee Soo-Hyuk