2014. már 18.

My Mighty Princess (K-Movie)

írta: Aldaril
My Mighty Princess (K-Movie)

my_mighty_princess_by_debyh_sama-d4owbd5.jpg

Ez a film nagyjából csak időtöltés volt. Amolyan se füle, se farka történet. A karakterek, akikről azt hinné az ember, hogy fontosak, a végére kiderül, hogy csak lógnak a levegőben, és a történet sem volt igazán eredeti. Hozta a keleti kungfu filmek jól megszokott kliséit.

Kang So-Hwi (Shin Min-A) ősi harcművész családból származik, ráadásul a legjobb, csakhogy nem vágyik semmi másra, mint, hogy normális életet éljen, és barátja legyen, mint mindenki másnak, és természetesen már a jelölt is megvan. Adottságait furcsamód használja ki, például színpadi darabokban, vagy, hogy játszi könnyedséggel betegyen valakit egy taxiba, csak az a baj, hogy ezért az emberek szörnynek nézik. Ráadásul közeleg a nagy megmérettetés is, ahol részt kellene vennie, de a lány még akkor sem akar menni, mikor előkerül a kissé bolondos, de szintén rettentően tehetséges gyerekkori barátja Il-Young ( On Joo-Wan), hogy rávegye a versenyen való részvételre. Közben pedig egy titoktatos valaki sorra megtámadja a klánok öregjeit, többek között So-Hwi apját is.

Az egész filmben Il-Young  tetszett a legjobban. Kellőképpen hóbortos volt a karaktere. És még oka is volt a létezésének.

Szólj hozzá

movie Shin Min-A k movie On Joo-Wan