2015. máj 30.

The Secret Angel ( K-Dorama 10ep)

írta: Aldaril
The Secret Angel ( K-Dorama 10ep)

secret_aficcial.jpg

Rövid, rossz minőségű, és elég furcsa is. Nem feltétlenül rossz, csak furcsa. Ja és kínai stáb, koreai színészekkel. Ez most megint a hova soroljalak kategória.

Mi van akkor, ha az az angyal, aki a pokolba viszi az emberek lelkét elkésik, és az az, angyal, akinek az a dolga, hogy teljesítse az emberek utolsó kívánságát, félreérti, amit kérnek tőle?

Han Si Yeong (Chen Xiang )megpróbál öngyilkos lenni, mikor szándékosan nem áll meg az autójával egy autóbalesetnél. Csak egy áldozat lenne a többi között, ha az érte küldött angyal, Hwan időben érkezne, de nem teszi. Így aztán a halottakra eggyel kevesebb angyal van, mint kellene. Angel L (Kim So Eun) addig toporog Han Si Yeong mellett, míg végül úgy dönt, hogy, bár nem az ő dolga lenne, de teljesíti a haldokló férfi kívánságát, és megmenti az életét. Hogy ez teljesüljön, a férfi nyakába akasztja a nyakláncát. Amíg a nyaklánc a férfi nyakában marad, a Si Yeong életben maradhat. Csakhogy a tettet sem Angel L felettesei, sem Hwan felettesei nem értékelik, akinek a lelket a pokolba kellett volna vinnie, így aztán mindkét angyalnak vissza kell emberként térni a Földre. Az egyiknek az a feladata, hogy 3 hónapig életben tartsa Han Si Yeongot, a másiknak az, hogy három hónap alatt rávegye a srácot, hogy újra öngyilkosságot kövessen el. Angel L, hogy védeni tudja Si Yeongot, nemes egyszerűséggel beköltözi hozzá, annak nem kis megdöbbenésére. A lánynak azonban nem nagyon van fogalma arról, hogy, hogy működnek a Földön a dolgok. Ahogy múlik az idő mindkét angyal kezdeni elveszíteni a képességeit, és egyre inkább emberré válnak, többek között érzéseik lesznek, de az, aki nem tudja véghezvinni a rá bízott feladatot, meghal.

Fogalmam sincs, hogy van-e hozzá bármiféle magyar akármi. Nem tartottam fontosnak, hogy keresgéljek utána. Bőven elég volt angolul.

Szólj hozzá

dorama k dorama Kim So-Eun Chen Xiang