2013. ápr 06.

Kou Kou Kyoushi / High School Teacher ( J-Dorama 11 ep)

írta: Aldaril
Kou Kou Kyoushi / High School Teacher ( J-Dorama 11 ep)

Időnként rohamokban jön rám, hogy nekem ezt a doramát megint meg kell néznem. Most már harmadszor, és még mindig nem unom. Nem hiszem, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy leültem mellé bőgni. Mikor megnézem általában újra és újra rájövök, hogy miért szeretem jobban azt, amit a koreaiak csinálnak annál amit a japánok. Miért kell a nézőkre bízni, hogy mi lesz a vége? Tessék megmondani, hogy mit gondoljak. De így harmadszorra sem sikerült.

Machida Hina (Ueto Aya) szeretne magának egy titkot, amitől úgy érzi, hogy kicsit más, mint a többi középiskolás diák. Koga Ikumi (Fujiki Naohito

haldoklik, ezért otthagyta a munkáját, szakított a barátnőjével, de utál egyedül lenni. Ők ketten miután egymásba botlanak egy játékteremben, együtt töltenek egy éjszakát a férfinál, aztán úgy gondolják,hogy másnap mindenki megy a saját dolgára. Csakhogy a férfi éppen másik munkába áll, és ő lesz a lány új matematika tanára. Hogy ne hozza  a lányt kellemetlen helyzetbe úgy tesz, mintha nem ismerné meg Hinát, amivel a lány nem tud megbékélni. Mi értelme a titoknak, ha az emberre nem emlékszik az egyetlen  akivel a titkot megosztották? Hina egy iskolai rosszullét után abba a kórházba kerül, ahol férfit is kezelik, és véletlenül kihallgatja, amit a tanára és az orvos beszélnek egymás között, viszont az hiszi, hogy róla van szó, ő fog meghalni. Ikumi nem mondja el a lánynak az igazat, mert jobban érzi magát, hogy nem csak ő viseli a  terhet. A lányt használja önmaga tükrének, viszont megígéri neki, hogy mellette marad a legvégéig. Mikor kiderül az igazság, és a lány elhagyja, Ikumi lelkileg teljesen összeomlik, és a fizikai állapota is rohamosan romlani kezd. Választhatna ugyan egy műtétet, ami megmenthetné az életét, vagy legalább adna neki még pár évet, de nagyon magas a paralízis kockázata. Mire Hina megbocsájt neki, már szinte mozogni sem bír, de, hogy nyerjen még egy kis időt amit  lánnyal tölthet, mégis elfogadja műtétet.

Sajnos még most sem találtam hozzá magyar feliratot. :( Hüpp!!! Nem mintha lassan nem tudnám az egészet kívülről. Angolul itt. Kivételesen a Dailymotion-os link is egész jó minőségű, és nagy előnye, hogy egyben van fenn az egész rész, így nincs felesleges kattintgatás, és nincsenek reklámok közben.

Állítóag van egy Speciál rész, de hiába küzdök nem találom sehol. Van egy 1947-es, egy 1993-as dorama (aminek az utolsó részének a nézettsége több volt mint a bűvös 30%. :)is belőle, és egy mozi változat szintén 1993-ból, de mivel meglehősen elfogult vagyok Fujiki sannal szemben én mindig a 2003-as verziót nézem.

Basszus van hozzá magyar felirat!!!!! Imádom azokat az embereket akik azt fordítják amiket ésn is szeretek. :D

Szólj hozzá

kedvenc dorama j dorama Ueto Aya Fujiki Naohito