2013. már 10.

Hello Baby MBLAQ

írta: Aldaril
Hello Baby MBLAQ

Ismételten egy igen jól kitalált szivatás. Kérdezhetném, hogy nálunk miért nincsenek ilyenek, de nálunk ugye a celeb szó nem azt jelenti mint odakint. Arról nem is beszélve, hogy itt talán ember sem lenne, aki odaadná a gyerekét egy ilyenre. Persze ki tudja.

Tehát a  műsor lényege. Vegyél alapul celebeket, adj hozzájuk tetszőleges számú mütyűrkét, és nézd, hogy küzdenek meg egymással. Ezt még akkor kezdtem el nézni dühömben mikor Lee Joont & Yeon Seot kivágták a We got marriedből. Igaz volt egy hosszabb szünetem a jó ég tudja miért, de nagyon megérte nekikezdeni. Érdekes volt látni, hogy mit művelnek. Három hónapig voltak együtt hosszabb rövidebb ideig, három 5 éves gyerekkel, és úgy tűnt a gyerekek is megkedvelték őket, meg a srácok is a  gyerekeket, de azért látszik, hogy gyakorlatilag még ők is gyerekeknek. Különösen Mir. Még a végén is képesek voltak olyanokat csinálni, amit egy gyerek mellett nem csinál az ember, mert minden önbizalmát elveszi vele, és szegény gyerek nem tudja, hogy akkor most mi van. Ennek ellenére látszott rajtuk, hogy tényleg mindent megtesznek értük. Néha talán még sokat is. Az egészből egy kit szeretsz jobban vetélkedő lett. Nagyon élveztem, bár voltak kiakadásaim is. Mindig azon gondolkoztam, hogy mi a fenét csinálnak az ázsiaiakkal, hogy olyan a másik nemhez való viszonyuk amilyen, és tulajdonképpen, hogy a fenébe vannak ennyien. Na, most valamennyire ízelítőt kaptam a dologból. A végső feladatuk az volt, hogy a gyerekekkel vigyenek színpadra egy musicalt. Elmentek egy színi társulathoz, akik ezzel foglakoznak, előadták, hogy mi a feladat, meg, hogy szerintük nem fog menni, de hát ott mégis olyan emberek dolgoznak, aki értenek a gyerekekhez, elkezdtek velük játszani, és láss csodát a srácok kezdtek felengedni, és azt csinálni amit kértek tőlük. Mikor unatkoztak meg játszottak. Mondjuk fogócskát. Elől szalad a kislány utána a fiú. Mikor utolérte megfogta a kezét. Na, már ebből ment a hujjogatás. Amit itt 12-13 évesen csinálnak a gyerekek. "Láttad? Tamás megfogta Éva kezét. Fúúúú. Lánybacis lett." Nagyjából ezen a szinten. A baj csak az, hogy mindenki 20 év fölött van. Aztán a következő kör végén a kisrác megölelte a kislányt. Itt elszabadult a pokol. Akkora hujjogatást, meg röhögést, meg cirkuszt kerítettek a dologból, míg a két gyerek elszégyellte magát, elengedték egymást, és nem nagyon tudták, hogy mit csináljanak. Kedves idióták! Az, amit a gyerekek csináltak teljesen természetes. Az, amit ti, az egy cseppet sem.

És én még azon csodálkoztam mikor Lee Joon előadta magát, hogy  a tempó amit Yeon Seot szeretne, neki túl gyors, mert általában az is hetekbe (hónapokba? Már nem igazán emlékszem, de bődületesen hosszú időbe) telt neki, míg megfogta a barátnője kezét. Azért édesem, mert egy nagy adag nárcizmussal megáldott idióta vagy. Jó a nárcizmus foglalkozási ártalom, a szakmabelid 85%- az , de az idiotizmus az ezek szerint természet, és neveltetés. Hogy vannak ezek ennyien?!?!?!?!?!?!?!

Hello Baby!!!! :) Angolul. :(

Szólj hozzá

hello baby variety show