2013. feb 09.

Devil Beside You ( TW-Dorama 20 ep)

írta: Aldaril
Devil Beside You ( TW-Dorama 20 ep)

Először úgy gondoltam, hogy elolvasom a mangát is, de hogy őszinte legyek nem bírtam cérnával. Nem is a cérnával volt a baj, de nagyon nem tetszett a manga rajzstílusa. Viszont amíg olvastam arra jutottam, hogy attól eltekintve, hogy a középiskolából az egyetemre rakták át a helyszínt, a dolog elég hűen követi az eredetit.

Qi Yue ((Rainie Yang) végre összeszedi a bátorságát, hogy egy levélben szerelmet valljon  Yuan Yi-nek (Kingone Wang), csakhogy becsukott szemmel nem ésszerű szerelmet vallani. Előfordulhat, hogy a levelet az ember lánya rossz embernek adja oda, mondjuk Ah Meng-nek (Mike He), a suli legnagyobb bajkeverőjeként ismert elsősnek, aki mellesleg az igazgató fia, így senki nem mer szembeszállni vele. Hogy a szerelmi vallomásra ne derüljön fény Qi Yue kénytelen Ah Meng minden kérését teljesíteni, és, hogy a történet kerek legyen mire Qi Yue úgy dönt, hogy bevallja szerelmét Yuan Yi-nek, és így megszabadul Ah Meng-től, kiderül, hogy Qi Yue anyjának újdonsült férjjelöltje Ah Meng apja. Lassan azért Qi Yue rájön, hogy Ah Meng sok mindenben tehetséges, és leginkább csak rossz természetű, de jó szándékú és segítőkész. A rossz természete is azért van, mert kis korában mikor a szülei elválltak, az anyja elvitte az öccsét, őt meg elhagyta. Egyébként nem is lenne keleti sorozat, ha a végére nem jönne a jól bevált XXX év múlva, bár itt azért nem húzták el olyan nagyon az időt, a megérdemelt happy endhez.

Magyar felirat:

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_56350.htm vagy http://azsiaekkovei.hu/tdorama/devil-beside-you

Csak azt nem tudom, hogy mért döntöttem mégis úgy, hogy angolul nézem meg.

No mindegy, a részek elvileg innen letölthetők: http://doramax264.com/4772/devil-beside-you/, kérdés, hogy összeillenek e a felirattal.

 Ha valaki mégis úgy dönt, hogy angolul.

Egypár rész fennt van az indán is,  de úgy nézem, lehet, hogy ez valami feltettem, valaki más munkáját, és az meg jogggal megsértödött, szóval nem tudm, hogy marad e.

Szólj hozzá

dorama tw dorama Rainie Yang Kingone Wang Mike He