2012. dec 18.

Mars (TW - Dorama 21 ep)

írta: Aldaril
Mars (TW - Dorama 21 ep)

Rúgtak egy jó nagyot a mangába. Igaz, hogy a maga története nem feltétlenül lett volna elég egy 21 részes doramához. Ettől még igen jól sikerült, amolyan egybe megnézném az egészet ha tudnám típusú. Az elejének meg még köze is volt a mangához, csak a végét vitték el igencsak psyho irányba.

Ami nem sikerült Oguri Shun-nak és Inoue Mao-nak a Veterinarian Dolittle-ban azt itt összehozták Vic Chou-nak és Barbie Hsu-nak. Igazából mikor ilyen szereposztást látok mindig elgondolkozok azon, hogy vajon azért csinálják e, mert egy be nem teljesedett szerelem a rajongókat arra sarkalja, hogy megnézzenek egy olyan történetet a szereplők miatt, ahol végre egymásba szeretnek, vagy egyszerűen a Meteor Garden hozott nekik akkora hírnevet, hogy rá lehetett építeni egy másik doramát ugyanarra a két színészre, de az is lehet, hogy csak túlkomplikálom.

Han Qi Luo minden férfit undorítónak tart, míg nem találkozik Chen Ling-el. Qi Lou nagyon visszahúzódó, félénk festő, Ling az iskola szívtiprója, és versenymotoros. Mindketten tehetségesek abban amit csinálnak, de mindkettőjüknek zavaros múltja van. A lány fél a férfiaktól, mert a mostohaapja megerőszakolta, a fiú nem tud tükörbe nézni mióta az ikertestvére öngyilkos lett a középiskolában.

Az legfőbb baj a Taiwani sorozatokkal, hogy egyszerűen képtelenség normális minőségben megtalálni őket. Pedig azt kell, hogy mondjam igazságtalanul szorulnak háttérbe, mert igenis vannak olyan jók mint a koreaiak vagy a japánok, ha nem jobbak. Magyar felirat van hozzá, a Byakuya oldalán van link ahol a felirathoz passzoló részeket le lehet tölteni, de ha nem fizetsz az oldalnak, olyan kínkeservvel jön le, hogy képtelenség kivárni. Egyébként meg égetett angol feliratosak, plusz elég idegesítő, hogy a feliratot nem alulra rakták, hanem felülre, gondolom, hogy a kínai felirat ne zavarjon be, de baromi zavaró.

Angolul viszonylag normális minőségben itt nézhető meg: http://www.gooddrama.net/taiwanese-drama/mars

Szólj hozzá

dorama tw dorama Vic Chou Barbie Hsu