2012. dec 14.

Full House Take 2 (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Full House Take 2 (K-Dorama 16 ep)

Több lett mint amit vártam töle. Semmi komoly, elgondolkoztató, de a Full House-nál lényegesen jobb volt. Egyébként nem igazán éretem, hogy miért vannak ilyen névösszefüggések, mint ez is, meg a "Flower boy" sorozat. - Na ezzel kapcsolatban megint okosabb lettem. Már azt is tudom, hogy mi az a "Flower Boy". Ettöl még nem értem, hogy miért kell ezzel összekapcsolni a címeket.

Man-Ok (Hwang Jung-Eum) 5 évesen kerül koreába a nagyapjához, miután szülei Franciaországban egy tüzesetben meghalnak. Nagyapjátol harcmüvészetet tanul, és még gyerekkén találkozik elöször Tae-Ik-el (No Min-Woo) és a szüleivel.

Man-Ok harcmüvészet oktató lesz, bár a divat érdekli, így titokban egy internetes webshopot üzemeltet barátnöjével, Tae-Ik pedig, hogy visszaszerezze apja elvesztett házát, énekes lesz a "Take One" nevü bandában annál az ügynökségnél, ami a ház jelenlegi tulajdonjogával bír. Tae-Ik sorra nyírja ki maga mellöl a stylistokat mert rettentö rosz modora van, és mindenre allergiás, így képtelenség a kedvében járni. A duo másik tagja Gang-Whee (Park Gi-Woong) rendszeres vásárlója Man-Oknak és mikor újra stylist nélkül maradnak a lányt kéri meg, hogy dolgozzon nekik. Man-Ok és Tae-Ik elöször nem jönnek rá, hogy ismerik egymást, a kapcsolauk sem kezdödik valami jól, ráadásul, azt, hogy mit csinál Man-Ok még nagyapja elött is tiokban kell tartaniuk, ami nem kevés bonyodalmat okoz. A "Take One" közben felbomlik a tagok pedig egymással szembe kerülnek, mivel az ügynökség elöször meg akar szabadulni Gang-Whee-töl miután rájönnek, hogy a fiú el fogja veszíteni a látását. Tae-Ik, hogy kiálljon a társa mellett, elhagyja az ügynökséget, bár késöbb Gang-Whee mégis visszatér hozzájuk, hogy legalább addig színpadon lehessen míg meg nem vakul, bár az életmód sietteti a dolgok rosszabbodását.

Hwang Jung-Eumnek borzalmas volt a haja ez elején is és a végén is, No Min-Woo rettentöen gebe, viszont Park Gi-Woonrot jó volt más szerepben látni mint a karótnyelt üzletember, amit a Musicalben játszott. Összességében jó kis kikapcsolódás volt.

Érdekes volt, hogy egy részt két félben adtak le, így hétfötöl csütörtökig, minden nap volt a sorozatnak egy fél órája. Angolul néztem, magyar felirat szerintem ha lesz is hozzá esetleg készöbb.

Szólj hozzá

dorama k dorama Hwang Jung-Eum No Min-Woo Park Gi-Woong