2012. nov 16.

Coffe Pince (K-Dorama 17 ep + 1 Special)

írta: Aldaril
Coffe Pince (K-Dorama 17 ep + 1 Special)

Aranyos. Az egyszer nézhetőnél mindenképpen jobb kategória. Azt felfogtam, hogy egy dorama alapja a szerelmi háromszög, de miért kell az esetek nagy részében a több év távol a teljes egymásratalálás előtt kártyát is bevetni. Nem szeretem. Yoon Eun-Hye-t a Goongban meglehetősen megszerettem, mivel ahány szerepben látom mindig új arcát mutatja. Például ő az egyetlen akiről elhiszem, hogy fiúnak nézik a megjelenése alapján, pedig azért lássuk be nem feltétlenül az a férfias alkat, vagy arc. Persze nem feltétlenül Oscar díjas alakítások, bár azt sem nagyon tudom, hogy olyan nagy cucc az Oscar díjban, de az ő filmjei ritkán unalmasak. Kivétel ezalol a Lie to me de erős a gyanúm, hogy ott a forgatókönyv volt úgy szar ahogy volt.  Kim Jae-Wook meg még mindig a misztikum kategória . Valahogy még nem derült ki teljes mértékben, hogy tulajdonképpen simogatni, vagy ütni volna jó. Itt a simogatás a valószínűbb, a Mary me, Mary! - ben meg inkább ütni volna kedvem. Szóval ennek a doramának mindenképpen érdekes a szereposztása.

Choi Han-Gyul (Gong Yoo) egy tehestéges srác akit a családja hazarángat amerikából. Mivel nem nagyon akar csatlakozni családja vállalatához, a nagyanyja az amerikai visszatérését ahhoz köti, hogy vegyen át egy teljesen reménytelen kávézót, és három hónap alatt triplázza meg a bevételt

Ko Eun-Chan (Yoon Eun-Hye) lány létére a család feje és eltartója mióta édesapa meghalt. Ő gondoskodik az anyjáról és a húgáról. Mivel elégé fiús a megjelenése és a viselkedése is, azért, hogy állandó munkája legyen a kávézóban fiúnak mondja magát. Természete. és gyerekes viselkedése miatt a többi alkalmazott, sőt a főnök is hamar befogadja és megszereti.

Han-Gyul beleszeret Eun-Chanba, és az érzései viszonzásra találnak, az egyetlen probléma, hogy a fiú fiúnak hiszi a lányt, így erősen küzd az érzései ellen. Eun-Chan meg nem meri bevallani az igazat, mert először a munkáját félti, aztán meg attól fél, hogy ha megmondja, hogy lány nem maradhat tovább Han-Gyul mellett.

Található magyar felirat a neten, de részletekben és a közepén pár részhez nem is találtam. ami meg volt ahhoz meg nem találtam hozzá illő filmet, úgyhogy ugyan letöltöttem a részeket, de angolul néztem meg.

http://doramax264.com/1433/the-1st-shop-of-coffee-prince/

Égetett angol felirat.

Szólj hozzá

dorama k dorama Yoon Eun-Hye Gong Yoo Kim Jae-Wook