2012. okt 27.

Panda and Hedgehog (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Panda and Hedgehog (K-Dorama 16 ep)

Jujjjj. Első látásra még akár aranyos is lehet, bár továbbra sem kedvelem Lee Dong-Hae -t, szegénynek nagyon nem tett jót a WGM-ben a vendégszereplés. Aztán, ha az ember elkezd gondolkozni valahogy nem passzolnak össze a darabok.

Van egy fiú aki cukrász Ko Seung-Ji (Lee Dong-Hae) . Méghozzá nagyon is jó, ha nem a legjobb. Együtt dolgozik a nagyapjával egy sarki kis pékségben, de valami nagyobbra vágyik. Egy rendes cukrászdára. Van egy lány Pan Da-Yang ( Yoon Seung-Ah) akinek van ugyan egy kávézó/cukrászdája de nincs benne rendes cukrásza így a boltot hamarosan kénytelen lenne bezárni. Természetes , hogy ez a két ember találkozik. Ko Seung-Ji a bosszút keresi a város legnagyobb cukrászdája igazgatója ellen, Pan Da-Yang pedig mindenáron fent akarja tartani a szülei cukrászdáját, amit az apja akkor nyitott mikor a lány gyerekkori barátja és első szerelme eltűnt. A férfi és a nő két teljesen különböző világból jön. A lánynak rendezett családi élete van, a fiú árvaházakban, javító intézetekben és börtönben nőtt fel. Ebbe a párosba csöppen bele a híres cukrászda örököse Choi Won-Il (Choi Jin-Hyuk), Panda gyerekkori barátja,  aki amerikában nevelkedett, de koreába visszatérve első dolga, hogy megkeresi Pandát, mert szereti. Minden a puccos cukrászda körül forog. Az egyik bosszúra vágyik és tönkretenni a cukrászdát, a másik megvédeni bármi áron.  És az is fontos, hogy kiderüljön, hogy ki kinek a kije, és végül megbűnhődik e az aki megérdemli.

Majdnem azt mondom, hogy kihagyható DE!!!! Annyira nem illik Choi Jin-Hyeok-hoz a jó szándékú, de elkényeztetett anyámasszony katonája szerep, hogy nem lehet nem imádni. Sok örömöt okozott. Talán ő volt az egyetlen.

Elkezdtem letölteni angol felirattal, de a 7-ik résztől nem találtam használható linket, úgyhogy feladtam és a dramacrazy-n néztem meg.

Szólj hozzá

dorama k dorama Lee Dong-Hae Yoon Seung-Ah Choi Jin-Hyuk