2012. okt 14.

Goong ( K-dorama 24 ep)

írta: Aldaril
Goong ( K-dorama 24 ep)

Vannak időszakok amikor rohamokban jön rám, hogy meg kellene néznem valami régit. Valamit amit már láttam. Így voltam a Mai-san no sizuji-val és így voltam most a Gonnggal is. A két férfi főszereplővel most is úgy voltam, hogy valami nem stimmel. Valahogy jól vannak összerakva, de mégsem. Mintha a darabok egyesével jól néznének ki csak éppen valahogy az összhatás nem stimmel. A sorozat ettől még imádni való, minden percében szórakoztató és egyike a nagy kedvenceimnek.

Korea alkotmányos monarhia. A király már csak egy szimbólum, viszont a királyi család még rögeszmésen ragaszkodik a régi hagyományokhoz, megszólításokhoz, kötöttségekhez. Chae-gyeong (Yoon Eun-Hye) egy hétköznapi művészeti szakos lány. Egyetlen különlegessége, hogy születésekor eljegyezték a trónörökössel, amiről nem tud, sem ő sem a családja. Mikor a király egészsége megromlik, és szóba kerül, hogy  koronahercegnek meg kell nősülnie, a királyi családot köti az adott szó, és összeházasítják Chae-gyeongot a koronaherceggel Lee Shinnel (Joo Ji-Hoon). Igazából egyik fiatal sincs oda az ötletért, de Chae-gyeong családja anyagi gondjai megoldódnak a házassággal, Lee Shinnek meg nem igazán hagynak más választást. Időközben visszatér Koreába Lee Yul (Kim Jeong-Hoon) a király bátyjának fia, akit apja, az  akkor koronaherceg halálakor, az  száműztek a a palotából, bár az örökösödési rend szerint, ha apja királyként halt volna meg neki kellene a koronahercegnek lenni. Lee Yul ugyanabba az osztályba kerül, mint Chae-gyeong, és bár tudja, hogy az unokatestvére felesége, mégis beleszeret, így aztán elkezdődik a harc Chae-gyeongért és a trónörökösségért.

Magyar felirat: http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_96472.htm

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_67284.htm

Letöltés: http://doramax264.com/1436/goong/

ami jó a felirathoz, viszont égetett angol felirattal van ami elég nehézkessé teszi az olvasást. Főleg mert vannak részek ahol két angol felirat is van rajta.

Rawot itt találtam: http://www.ampedasia.com/forums/showthread.php?tid=618

Az első hat link nem működik a többi meg nagy és nagyon lassan jön le. Legalábbis nekem.

Szólj hozzá

kedvenc dorama k dorama Joon Ji-Hoon Kim Jeong-Hoon Yoon Eun-Hye