2012. aug 19.

Time Slip Dr. Jin ( K-Dorama 22 ep)

írta: Aldaril
Time Slip Dr. Jin ( K-Dorama 22 ep)

Bejegyzés alcíme...

Pedig milyen jól indult.! Legalábbis azt hittem.Aztán hamar kiderült, hogy hát jó azért elmegy. A végére meg alig vártam, hogy vége legyen. Az utolsó két rész szenvedés volt. A karakterek kidolgozatlanok, a történt semmilyen cserébe elég zavaros, amit azzal próbáltak meg ellensúlyozni, hogy a műtéteket véres valójukba mutatták be. Az egyikbe úgy a negyedik rész környékén azt hiszem bele is ájultam. Így jár aki vacsora után néz véres húscafatokat, pedig nincs benne benne semmi hajlandóság arra, hogy sebész legyen. :) Azt hiszem ez az a sorozat aminek jót tett volna ha csak 16 részes. Lehet, hogy ha egy kicsit pörgősebb jobban élvezhető. Még szegény Park Min-Young sem tudott segíteni, pedig őt tényleg nagyon szeretem. Azonkívül bár nem vagyok orvos,de azért néhány gondolattól elég rendesen a homlokom közepéig szaladt a szemöldököm. Hogy mást ne említsek például, hogy nem rozsdamentes fémből is lehet tűt csinálni amit aztán belebökködnek az emberekbe. Mert én úgy gondolnám, hogy az a vértől nagyon hamar rozsdás lesz, Az meg nem annyira tesz jót a szervezetnek. Többnyire ezt hívják vérmérgezésnek. Na mindegy. Ja és szegény Kim Jae-Joong sem Micky Yoo-Chun. Bár ha van haja nem olyan borzalmas mint elkötve, de szegény nem lett a kedvencem. És nem csak a szerepe miatt.

Dr. Jin Hyuk (Song Seung-Heon) sikeres sebész aki éppen készül megérni a barátnője Yoo Mi-Na  (Park Min-Young ) kezét, azonban mielőtt ezt megtehetné Mi-Na autóbalesetet szenved, és kómába esik. Dr. Jin fájdalmában a kórház tetején próbál egyedül lenni, ahonnan azonban leesik, és 150 évvel korábban tér magához, az erdőben egy csata kellős közepén. Menekülés közben megcsúszik egy sziklán, és egy furcsa iszákos fickó menti meg akiről kiderül, hogy Lee Ha-Weung, a történelem szerinti a következő király apja. Csakhogy jelenleg a fővárosban politikai harcok folynak a hatalomért egy báb császárral. Dr. Jin-nek ilyen körülmények között kell boldogulnia. A fővárosban találkozik Hong Young-Rae-val aki egy sorson osztozik Mi-Naval, így természetesen Jin erősen kezd kötödni a lányhoz, amit a lány is viszonoz. A baj az, hogy ezt a lány vőlegénye Kim Kyung-Tak (Kim Jae-Joong) nem néz túl jó szemmel. Kyung-Tak a legbefolyásosabb nemesi család fejének törvénytelen gyermeke.

Jin miközben próbál rájönni miért is került vissza az időben, és kétségbeesetten védi Young-Rae életét, segít Lee Ha-Weung-nak, hogy a fiát trónra juttassa Kim Kyung-Tak apja befolyása ellenében.

Az ötlet alapvetően nem lenne rossz, de szerintem elnagyolt, kidolgozatlan, és összecsapott lett. Persze ha valaki élvezettel nézeget műtéteket annak csak ajánlani tudom. Azonkívül Song Seung-Heon is jó pasi, de a filmből nem sok mindent tudott kihozni.

Magyar felirat eddig az első négy részhez, gondolom majd lesz több is:d-addicts.com/forum/viewtopic_115354.htm

Szólj hozzá

dorama k dorama Park Min-Young Kim Jae-Joong Song Seung-Heon