2012. aug 16.

I Love Lee Tae Ri (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
I Love Lee Tae Ri (K-Dorama 16 ep)

A 14 éves Keum Eun-Dongot ( lésőbb Kim Ki-Bum) az eljegyzésén hagyja faképnél a nála jó pár évvel idősebb énekes sztár menyasszonya Ha Soon-Sim . Bár az eljegyzést Soon-Sim nagymamája erőlteti, Eun-Dong tényleg szereti a lányt, és mint tudjuk egy 14 éves hősszerelmest nem lehet csak úgy lerázni, tehát követi a menyasszonyát. Soon-Sim egy múzeum megnyitójára megy ahol Eun-Dongot sokként éri, hogy a lánynak barátja van.

Tae-Ri (Park Ye-Jin) egy múzeum örökösnője aki egy nagyon értékes műtárggyal, egy csillag órával tér haza. Ennek a bemutatójára igyekszik Soon-Sim. Tae-Ri gazdag, jól iskolai háttérrel rendelkezik, csak éppen örökbe fogadták, így  nagybátyja nem tudj elfogadni, hogy ő kapta meg a múzeumot. És ha a családi viszály nem lenne elég éppen a volt szerelmével akarják kitúratni a múzeum igazgatói posztjából.

Mikor Keum Eun-Dong és Lee Tae-Ri találkoznak az óra megmozdul és másnap Eun-Dong hirtelen 25 évessé válik. Miközben a fiú próbál rájönni, hogy mi történt vele, utolsó esélyként eljut Tae-Rihez, akivel bár a nő nem hisz a szerelemben azért szép lassan egymásba szeretnek. Csakhogy nincs túl sok esélyük, hiszen a fiú tulajdonképpen csak 14 éves ......

Kim Ki-Bum egyébként hivatalosan oszlopos tagja a Super Juniornak, bár évek óta nem vesz részt semmilyen tevékenységükben inkább a színészkedésre koncentrál. A sorozat amolyan egynek jó típusú. Bár nagyon kerestem az elején, de ennél többet mégsem váltott ki belőlem. A főszereplők aranyosak, a gonoszak éppen a megfelelő mennyiségben gonoszak. A kedvencem Eun-Dong edzője  (Jang Seo Won). Az ő karaktere legalább vicces volt.

Magyar felirat gondolom majd lesz hozzá, egyelőre még friss a sorozat. Én angolul néztem. Itt szeretném megjegyezni, hogy az angol felirat is rettenetes volt helyenként.

Szólj hozzá

dorama k dorama Kim Ki-Bum Park Ye-Jin Jang Seo-Won