2012. júl 22.

Mary me, Mary! / Mary stayed out all night ( K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Mary me, Mary! / Mary stayed out all night ( K-Dorama 16 ep)

Na és akkor itt egy "must see" kategória. Vannak doramák amik valamiért hosszú ideig tartózkodást váltanak ki belőlem. Tolom tolom magam előtt, hogy majd egyszer megnézem, de valahogy mindig valami másba kezdek bele. Aztán ha egyszer mégiscsak elkezdem nézni..... Ugyanígy jártam a Ghost_friends - el is. Lényegében ha képes lettem volna rá egy ültő helyemben szerettem volna végignézni az egészet. Édes, kedves, aranyos, romantikus és idióta egyben.

Mary ( Moon Geun-Young) az apjával él együtt. Apukának van némi baja, ugyanis minden vállalkozásba belebukik, így a jelentős tartozása miatt lényegében egész életében menekül valaki elől. Persze ez magával hozza, hogy Marynek sem túl rendezett az élete. Egy este Mary elüt egy srácot a barátnője autójával, ő Kang Mu-Gyul  (Jang Keun-Suk). Ugyan a srác azt mondja, hogy jól van és otthagyja, hogy később ne tudja beperelni Mary egész éjszaka lohol utána, hogy aláírasson vele egy nyilatkozatot, hogy tényleg nincs baja. Az ugyan csak később derül ki, de Mu-Gyulnak hasonló családi háttere van mint Marynek. Csak neki anyja van az apja helyett.

Egy szép napon apuka találkozik, egy fiatalkori barátjával akivel még mikor a gyerekeik kicsik voltak megegyeznek, hogy felnőtt korukban majd összeházasítják őket. Mary, hogy ezt elkerülje, Mu-Gyullal csinál pár esküvői képet, és azt hazudja az apjának, hogy férjhez ment. A baj csak az, hogy apuka közben kitöltötte a lánya nevében a házassági regisztrációt, így két lehetőség van. Vagy apuka börtönbe megy okirat hamisításért, vagy Mary belemegy a látszólagos bigámiába :) És hol maradna móka, ha nem az utóbbit választanák. Szóval marad az édes hármas Mary, Kang MU-Gyul és Jung-In (Kim Jae-Wook) között. Ja és az persze a férj természetesen gazdag jóképű, és bár az elején nem annyira lelkes, de a végén nagyon szerelmes is.

Lányok figyelem! az összes idióta kép ami Jang Keun-Sukról fellelhető ebből a sorozatból van. Nem tudom miért, de itt is úgy érezték, hogy mindenáron lánynak kell öltöztetni szegényt. :) Kezdem azt hinni hogy ez alól egyedül a Beethowen vírus volt kivétel. Ott rendes férfiruhát adtak rá. Persze ott sem tudtak nem túlzásba esni. Olyan image-et kapott szegény ami inkább illett volna egy katonához. Úgy tűnik mindenképpen szélsőségeket vállt ki a karaktertervezőkből. :)

Magyar felirat két csomagban található: www.d-addicts.com/forum/viewtopic_90529.htm, valamint www.d-addicts.com/forum/viewtopic_100321.htm

Részek: www.filecrop.com/search.php

Szólj hozzá

dorama moon geun young kim jae wook k dorama jang keun suk