2012. máj 20.

Orthros no inu (J-Dorama 9 ep)

írta: Aldaril
Orthros no inu (J-Dorama 9 ep)

orthros.jpg

Ki dönti el, hogy mi a jó és mi a rossz? Mikor alakul ki az emberekben az önzőség? Tényleg nincs határa annak, hogy valakit kihasználjon az emberiség? Kell e, hogy isten köztünk éljen? A sorozat utolsó részében elhangzik egy mondat amit nagyon meglepett. " Ennek a világnak nincs szüksége istenre!" Tényleg így lenne? Persze az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy valószínűleg úgy értették, hogy az emberek között. Én legalábbis így akarom érteni.

Aoi Ryosuke (Nishikido_Ryo) egyetlen érintéssel tud ölni, Ryuzaki Shinji (Takizawa_Hideaki) perig bármilyen betegséget érintéssel tud gyógyítani. A kérdés az, hogy, melyik hoz nagyobb csapást a világra. Még az is aki az elején viszonylag tisztán lát, beleesik a kapzsiság csapdájába. Ki dönti el, hogy melyik isten és melyik az ördög keze?

Nagyon jó sorozat. Kezdem azt hinni, hogy a japánoknak tényleg felejteni kellene a romantikus dolgokat. Azt a koreaiak jobban csinálják. A japánoknak a lelkizős dolgok mennek jobban.

Magyar felirattal a Sekai.hu-ról egyelőre a hatodik részig: sekai.hu/download.php

Az utolsó három rész bárhol megnézhető angolul, vagy én a szokásos helyről töltöttem le :) doramax264.com/3707/orthros-no-inu/

Szólj hozzá

kedvenc dorama j dorama Mizukawa Asami Nishikido Ryo Takizawa Hideaki