2015. jún 30.

Falling for Innocence (K-Dorama 16 ep)

írta: Aldaril
Falling for Innocence (K-Dorama 16 ep)

falling-for-innocence.jpg

Ez egy nagyon érdekes sorozat volt. Mindamellett, hogy maga a történet nem volt semmi extra, Jung Kyoung-Ho olyan szinten lubickolt a szerepben, hogy minden más jelentéktelenné vált a sorozatban. Kim So-Yeon viszont szerintem nem az a romantikus típus. Vagy csak nagyon nem találta meg a helyét a szerepben. Amennyire tetszett Junk Kyoung-Ho annyira nem tetszett Kim So-Yeon. Így lett átlagos a sorozat.

Kang Min-Ho (Jung Kyoung-Ho)apja halála után, a vállalatuk vezetését a nagybátyja veszi át, miközben tulajdonképpen kisemmizi az akkor még csak gyerek Min-Hot és az anyját. A fiú ennek hatására egy könyörtelen üzletember lesz, akinek semmi más nem számít csak a profit, és szemrebbenés nélkül tesz tönkre vállalatokat, és ezzel emberek életét. A legfőbb célja az, hogy tönkretegye a nagybátyja vállalatát, még akkor is, ha azt valamikor az apja alapította.

Kim Soon-Jung (Kim So-Yeon)a titkárnők vezetője, akinek az apja Kankg Min-Ho apjának volt a titkára. A papa, miután elárulta a fiú apját, elnökhelyettes lett. A lány a végsőkig hűséges a vállalathoz, még akkor is, amikor az a tönk szélére kerül. Egyébként éppen férjhez készül menni, a gyerekkori szerelméhez, a vőlegény azonban meghal egy autóbalesetben, és a szívét Kang Min-Ho kapja meg, aki egy családi örökletes szívbetegség miatt haldoklik.

A műtét után az örökké rideg, könyörtelen Kang Min-Ho furcsa személyiségváltozáson megy keresztül. Álmaiban lát egy balesetet, aminek ő az áldozata. Minden alkalommal, mikor erről álmodik, kicsivel többet lát abból, ami történt. Mintha egy elfelejtett emlék akarna felszínre törni. Ezen kívül furcsa szokásai lesznek, olyan dolgokat csinál, amit előtte soha, és főleg, ami elképzelhetetlennek tűnt, úgy dönt, hogy megmenti azt a vállalatot, amit a műtét előtt már majdnem teljesen tönkretett. Ennek a döntésének az oka Kim Soo-Jung, ugyanis a fő változás az, hogy furcsa mód vonzódni kezd a nőhöz. Végül úgy dönt, hogy megkeresi a donort, hátha úgy megtud valamit arról, hogy mi történik vele.

Soon-Junk is észreveszi a férfin a változást, és a kezdeti ellenszenv ellenére kezdi megszeretni, bár ijesztőnek tartja, hogy a férfi teljesen úgy viselkedik, mint a halott vőlegénye. Aztán mikor már minden erejükkel azért küzdenek, hogy talpra állítsák a vállalatot, minden tudásával támogatja a férfit, mindaddig, amíg meg nem tudja, hogy Min-Ho kapta meg a vőlegénye szívét, és, hogy ezt a férfi tudta is, csak nem árulta el neki.

Mindezek utánl, ha ez még nem lenne elég, Kang Min-Ho szervezete, úgy tűnik, hogy a kezdeti kedvező jelek ellenére, mégsem fogadja el a szívet, így az új esély helyett a férfi csak egy kis plusz időt kapott, hogy elrendezze a dolgait, mielőtt meghal.

Azt hiszem, hogy egy ilyen szerep egy színésznek sok kibontakozási lehetőséget ad, aztán ki tudja, hogy ki, mit tud kezdeni a lehetőséggel. Kang Min-Ho a sorozat alatt sok lelki állapoton megy keresztül. Először rideg és könyörtelen, a műtét után döbbent, értetlen, de nagyon emberbarát, a sorozat vége felé, mikor kiderül, hogy a szervezete nem fogadja be a szívet, pedig kétségbeesett. Szerintem Jung Kyoung-Ho minden érzelmet, minden állapotot, minden helyzetet zseniálisan alakít. Gyakorlatilag úgy vitte végig a hátán egyedül az egész sorozatot, hogy közben még táncolt is. Miatta maximálisan megérte végignézni, az egyébként középszerű sorozatot.

Van egyébkét letöltési lehetőség, és magyar felirat is.

 

Szólj hozzá

dorama k dorama Jung Kyoung-Ho Kim So-Yeon