2015. jún 30.

A Company Man (K-Movie)

írta: Aldaril
A Company Man (K-Movie)

a_company_man.jpg

Őszintén szólva, ez a film meglepett. Valamiért én azt hittem, hogy egy normális cég alkalmazottjáról szól, aki a piszkos munkát végzi , de nem. Ez a film kérem egy olyan cégről szól akiknek a fő profiljuk a gyilkolás, értsd ez alatt, hogy minden alkalmazott bérgyilkos, és csak látszat a fémipari profil. Érdekes volt.

Ji Hyeong-Do (So Ji-Sub) a vállalata egyik legjobb alkalmazottja. A vállalat fő profilja pedig a bérgyilkolászás. Egy munka során meghagyja a srác életét, akivel együtt dolgozik, annak ellenére, hogy az ő ötlete volt, hogy beugrót alkalmazzanak, és, hogy a beugrót a munka elvégezte után, megöljék. Hogy azért ne legyen annyira egyértelmű, hogy a srác életben marad, a fiú elrejtőzik, Ji Hyeong-Do pedig meglátogatja a családját, hogy a gyerek spórolt pénzét átadja a családjának, mert az volt az utolsó kívánsága. Mikor találkozik a családdal, akkor derül ki, hogy a srác anyja az a nő, akiért gyerekkorában rajongott. Akkoriban Ji Hyeong-Do egy szegény kifutófiú volt, a nő pedig egy ünnepelt énekes.

Miután ilyen körülmények között találkozik újra a nővel, kezd vonzalom kialakulni kettejük között, és a férfi úgy dönt megpróbál új életet kezdeni valahol távol az eddigi életével a nővel és annak a két gyerekével. Csakhogy egy ilyen cégnél nem lehet felmondani, és persze az is kiderül, hogy a kölyök is életben van, így bérgyilkosok szegődnek a nyomukba, ráadásul az az ember is elárulja, akit a barátjának tartott, és akinek a gondjaira bízta a családot, amíg elrendezi az ügyeit, így a nő meghal egy lövöldözésben, mire Ji Hyeong-Do visszamegy és kiírtja az egész irodát.

Történet nem nagyon volt a filmben, az egész akciójelenetek sorozata. Amolyan kikapcsoltam az agyam és nem foglalkozom semmivel filmek jó, ha a valaki viszonylag jól viseli a vért és az erőszakot. Aki az ilyeneket hajlamos a szívére venni, az ne nézze meg a filmet.

 

 

Szólj hozzá

movie k movie So Ji-Sub